Івано-Франківськ

Ердоган хоче провести зустріч Зеленського і Путіна у Туреччині

Президент Туреччини заявив, що Володимир Зеленський погодився зустрітися з Володимиром Путіним на території його країни.

Ердоган хоче провести зустріч Зеленського і Путіна у Туреччині

Ердоган планує провести офіційну зустріч із Путіним незабаром і запропонувати конкретні місце та час, де сподівається отримати згоду від Путіна на зустріч. Про це пише ПІК з посиланням на Слово і Діло.

«Ми хочемо провести цю зустріч, щоб на високому рівні зібрати пана Путіна та пана Зеленського. Наша домовленість із паном Зеленським була якраз у цьому напрямі. Я вважаю, що результат, який ми отримаємо, дасть можливість нової формації в регіоні. Така надія зародилася у мене під час зустрічі із Володимиром Зеленським», – сказав Ердоган.

У свою чергу прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Москва не відкидає жодних переговорних форматів, у тому числі зустріч президентів РФ і України Володимира Путіна та Володимира Зеленського в Туреччині, однак жодних домовленостей щодо цього немає

Додамо, що ще у минулому році президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган говорив про готовність стати посередником між Росією та Україною.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено