Івано-Франківськ

У Франківську дві вулиці відремонтують за рекордно великі суми

З метою належного капремонту дві вулиці у Франківську перейдуть у державну власність.

remont dorog 0 0 scaled

В Івано-Франківську планують провести капітальний ремонт вулиць Євгена Коновальця та Володимира Івасюка. Щоб їх відремонтувати належним чином, знадобиться понад 250 млн грн. Про це повідомив у коментарі ПІК заступник міського голови Михайло Смушак.

“Це є дуже великі кошти. Це більше, ніж всі кошти, які виділяються на капремонт вулиць в Івано-Франківську. І, зрозуміло, що тільки силами міського бюджету провести ці ремонти буде дуже складно”, – розповів Михайло Смушак.

Тож депутати Івано-Франківської міської ради сьогодні, 10 лютого, ухвалили рішення про надання згоди на передачу вулиць Коновальця та Івасюка на баланс державного агенства автомобільних доріг України “Укравтодор”.

“Сьогодні ми подали пакет документів про передачу в Мінекономіки, яке має підготувати проєкт постанови Кабміну. А після постанови Кабміну ми зможемо дані вулиці передавати”, – зазначив Смушак.

Ремонтуватимуть їх уже в рамках державних програм. В “Укравтодорі” у свою чергу уже підтвердили готовність прийняти вулиці Коновальця та Івасюка, оскільки своїм розташуванням вони збігаються із дорогами національного значення, по яких відбувається транзитний рух транспорту між областями. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено