Івано-Франківськ

У Калуші освятили новий офіс об’єднання ветеранів Афганістану (ФОТО)

Офіс розташований у місці колишнього РАЦСу, де відбувалися важливі приємні події.

1644604360 43b8170c9672a523de04 large

11 лютого священною водою окропили новий офіс Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану, у якому розмістили музей війни в Афганістані, пише ПІК з посиланням на Калуську міську раду.

Отець Ігор Пришляк освятив приміщення та благословив присутніх на добрі справи.

“Спілка ветеранів Афганістану в нашій громаді є дієвою організацією. Колишні воїни підтримують один одного, не забувають сім’ї загиблих, проводять просвітницьку роботу патріотичного спрямування”, – наголосив Андрій Найда.

Він також висловив сподівання, що музей при офісі об’єднання ветеранів Афганістану стане місцем зустрічей не тільки для воїнів-афганців, але й для дітей, учнів закладів освіти, громадськості. Адже артефакти дають можливість відчути дух афганської війни, важливих сторінок нашої історії.

 Зі свого боку голова організації Володимир Сорохтей подякував міському голові за сприяння у виділенні приміщення, підтримку розвитку об’єднання, та спілчанам, силами яких відремонтували приміщення.

Воїни-афганці пройшли війну в чужій державі за дорученням та обов’язком колишнього СРСР. Вони бачили війну, вони одні з перших пішли в АТО боронити суверенітет і територіальну цілісність України.

1644604359 31bd8aaaaa284a59acc2 medium

Офіс Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану знаходиться за адресою вул. Грушевського 25.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено