Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 21-27 лютого

Дівам астрологи прогнозують цікавий тиждень в усіх життєвих сферах, а Стрільцям не радять нав'язувати людям свої переконання.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 2 scaled

Ваш гороскоп на тиждень – це можливість більш зважено підходити до ризикованих ситуацій та стосунків, пише ПІК.

  • ОВЕН

Благодатний емоційний настрій сприяє вирішенню багатьох завдань. Поліпшуються стосунки з рідними та близькими, між подружжям та романтичними партнерами. Обставини дозволяють зробити вільний вибір, знайти можливості реалізації своїх прихованих здібностей та талантів.

Буквально прорив вашого потенціалу дає змогу долати складні ситуації, усувати наявні труднощі. Ваші недоброзичливці слабшають, і ви це побачите на реальних прикладах.

  • ТЕЛЕЦЬ

У соціумі, навколишньому середовищі, у стосунках із людьми проявляєте себе впевнено, відчуваєте свою значущість. Активна життєва позиція вплине на ваш бізнес або повсякденні справи.

Період душевного єднання з близькими та коханими, вирішення майнових питань. Стосунки з дітьми та батьками виходять на  якісніший рівень. Можливі таємні любовні захоплення, перетворення ділових взаємин у романтичний зв’язок.

  • БЛИЗНЯТА

Ви можете відчути сильну домінантну позицію одного з батьків, який прагне все організувати у вашому житті. Це негативно впливає на ваш настрій і може навіть призвести до конфлікту.

Сприятливий час для дружніх взаємин, поїздок, спільних проєктів із однодумцями. Вас може обтяжувати побут, атмосфера у родині, зовнішні обмеження, але це компенсується цікавими контактами, спілкуванням, новими знайомствами.

  • РАК

Зв’язок з батьківщиною, сім’єю, спілкування з батьками надає вам сил. Формуються сприятливі обставини, які позитивно впливають на збереження шлюбу, гармонізацію особистих взаємин, і навіть продовження роду.

Час отримання необхідних відомостей, необхідних документів, що відчинять потрібні двері. Від вас потрібні швидка реакція, активність, прояв ініціативи.

  • ЛЕВ

Життя братів і сестер, ближніх родичів, дуже впливає на вашу повсякденність. Можливо, знадобиться ваша участь у вирішенні питань та проблем ближнього оточення. Сусіди, друзі, зустрічі зі знайомими додають клопоту, часу на відпочинок практично не буде.

Сприятливий час для поїздок, переселення, початку ремонту у будинку чи офісі. Якщо ж немає завантаженості у особистих справах – їх знаходять інші люди та підкидають вам.

  • ДІВА

Відчуття свободи, фінансової незалежності позитивно впливає на сімейне життя і романтичні взаємини. Якщо в цих речах є проблеми, то протягом тижня зможете все виправити та набути гармонії.

Можливо, ви зрозумієте, що настав час оновити ваші стосунки, почати спільне життя з партнером або подати заяву до загсу. Цікавий тиждень, подій багато у всіх життєвих сферах, і все, що відбувається з вами, в результаті принесе задоволення і комфорт.

  • ТЕРЕЗИ

Близькі стосунки, сімейні теми, любов та питання офіційного партнерства – основні сфери вашої активності протягом тижня. Можуть стати актуальними питання продовження роду, стосунки з дітьми, визначення напряму їхнього розвитку.

Зараз особливо важливо приділити увагу дітям, проявити участь у їхньому житті – ви зможете знайти правильний підхід та вибудувати те, що, можливо, було колись зруйновано. Сила вашого впливу неймовірно велика найближчими днями — використовуйте цей час максимально ефективно.

  • СКОРПІОН

Тиждень набуття мудрості, нових життєвих цілей, створення хорошого підґрунтя для старту. Підходять до завершення багато проєктів, починається щось нове, що матиме успіх. Також з’являється можливість життя за кордоном, в’їзду за трудовою візою, укладання договорів із закордонними партнерами.

Часу для відпочинку та спокійних сімейних вечорів не так багато, як хотілося б вашим домашнім, але загалом тиждень сприятливий і дуже ефективний у плані перспектив.

  • СТРІЛЕЦЬ

Активне соціальне життя, суспільні взаємини та робота займатимуть багато часу, але водночас дивним чином з’явиться можливість поєднувати зовнішнє життя із сімейною, чуттєвою сферою. Ваше оточення може бути не готовим до змін, тому не варто свої тверді переконання нав’язувати іншим людям.

Умови для самореалізації, побудови кар’єри досить хороші. Тому навіть якщо є негативний досвід запуску того чи іншого робочого проєкту, зараз все вдається так, як треба.

  • КОЗОРІГ

Несподівано виникає ситуація, яка може нагадати про минулі неприємності, а це може тягнути назад, дестабілізувати вас. Щоб уникнути негативного розвитку подій – зверніться за допомогою до інших людей, не мовчіть про те, що вас турбує.

Зараз вам не можна бути на самоті, намагайтеся перебувати в колективі, серед інших людей – саме у партнерах ваша сила найближчим часом. Відбуваються важливі події, які впливають не лише на вас, а й на вашу родину.

  • ВОДОЛІЙ

Тиждень роздумів, додаткових ресурсів для реалізації задуманих проєктів, знаходження компромісу з партнерами та однодумцями. Можливо, ви отримаєте нові завдання, змушені будете звалити на себе обов’язки інших співробітників.

Справ багато, але щоб усе виконати якісно, намагайтеся хоч трохи відпочивати і тоді все, що буде зроблено протягом тижня, принесе вам матеріальне задоволення, визнання колективу. Робота на самоті вдається найкраще.

  • РИБИ

Виникають нетипові та незвичні обставини, вдало вийти з яких можна лише застосувавши свою інтуїцію та творчий потенціал. В результаті ви знайдете стабільність і надійність, повагу з боку інших людей. Може статися так, що якась дивна людина невідомо звідки з’явилася і не дасть спокою.

Стосунки у сім’ї змінюються, причиною цього можуть бути події минулого. Необов’язково це пов’язано з негативом, швидше навпаки — настав час змінити усталені рамки в сім’ї.

podsnejnik e1612187402965

Читайте також: 

Підрахували, скільки вихідних матимуть українці у березні

Укрзалізниця хоче відновити стару колію з Галича до Тернополя та запустити Інтерсіті

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено