Івано-Франківськ

У Франківську відремонтують понад 50 об’єктів: що саме та де

Йдеться про міжбудинкові проїзди, вулиці, дороги, пішохідні зони та сквери.

Стало відомо, які міжбудинкові проїзди відремонтують цього року в Івано-Франківську

У 2022 році в Івано-Франківську проведуть ремонти у 64 об’єктах. Про це повідомив голова Департаменту благоустрою Івано-Франківської міськради Ігор Сенчук, пише ПІК.

Зокрема планується ремонт 18 міжбудинкових проїздів, 19 вулиць і доріг, 9 пішохідних доріжок та тротуарів, 5 нових скверів, 10 дитячих майданчиків і 3 об’єкти інших категорій.

“По кожній із адрес вже ведуться роботи: десь створили ПКД, оголошено тендер, десь вже укладено договір на виконання робіт, а десь – вже навіть приступили до виконання ремонтів”, – розповів Ігор Сенчук.

Щодо вулиць, то ремонт чекає на Бельведерську, Левка Лук’яненка, Крушельницької та ін.

Також у 2022 році реалізують ще два важливих проєкти – дорога на Вовчинецькі гори та на Надрічній реконструкція тротуару і влаштування велодоріжки. А ще у цьому році завершать благоустрій території біля Німецького озера.

Крім того, заплановані ремонти низки вулиць у селах Франківської громади. Зараз управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради розробляє кошторисну документацію по 14 вулицях у громаді. За кілька тижнів обіцяють передати на експертизу.

Проте міський голова Руслан Марцінків, звернувся до УКБ із зауваженням. За його словами, треба знайти кращих проектувальників.

“Щоб проекти не робилися по пів року. Бо ми живемо вже в трохи іншому часі. А тому треба швидшими темпами виконувати проекти ремонтів дворів і доріг. Я поїздив трохи по містах, подивився, як там у них ця робота робиться. Два тижні йде на проекти включно з експертизами. І важливо аби так, власне, було й у нас. Бо за той час, які витрачають на документи та проекти, можна ставати до роботи”, – наголосив міський голова.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено