Івано-Франківськ

Чоловіки одягають жіноче вбрання, щоб втекти від мобілізації в окупованому Донбасі (ФОТО)

Визнавши "республіки", Путін може використати тамтешніх призовників як "пушечне" м'ясо у випадку подальшого вторгнення в Україну.

image 14 scaled

На окупованих територіях Донбасу місцевих чоловіків виловлюють прямо на вулицях і ведуть у військкомати.

Тому чоловіки там, аби уникнути “мобілізації”, навіть перевдягаються у жінок. Все більше чоловіків на окупованих Росією територіях бояться взагалі виходити з дому. Про це у мережі повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“На окупованих територіях українського Донбасу чоловіків призовного віку хапають прямо на вулицях і тягнуть у військкомати, щоб використовувати їх як гарматне м’ясо при можливих бойових діях”, – написав Геращенко.

Він також розповів, що чоловіки, аби уникнути “мобілізації”, вдаються навіть до креативних кроків – ходять вулицею перевдягнуті в жіночий одяг.

 “Якщо Путін вирішить наступати на Донбасі, то вперед пошле не росіян, а ось таких ненавчених українців, які не бажають воювати”, – додав радник міністра.

У мережі оприлюднили відео, яке свідчить, що жителі окупованих територій насправді “так сильно” хочуть захищати свої псевдореспубліки, що готові на все, аби не йти воювати.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено