Івано-Франківськ

Збирав їх не для того, щоб зібрати гроші: Зеленський про зустріч з великим бізнесом

Виступав на зустрічі Ахметов, Шмигаль слова не брав.

98390d4 273859437 357949082797292 4245008295309659738 n 1

В Офісі президента завершилася “дуже результативна” зустріч між владою, силовиками та бізнесменами. На ній доповідали силовики, а влада та бізнес висловили один одному підтримку, сказва прессекретар президента Сергій Никифоров у коментарі журналістам “Української правди”, пише ПІК.

Джерела УП також розповіли, що на зустрічі були від влади: Єрмак, Шмигаль, усі силовики.

За словами Никифорова було на зустрічі багато людей – зала державних заходів була “вщерть заповнена”.

У різні фонди скидати гроші, як було у випадку з коронавірусом, не просили. Це підтвердив “Українській правді” віцепрем’єр-міністр в уряді Азарова Сергій Тігіпко.

Один з учасників зустрічі повідомив УП, що президент просив присутніх показувати приклад та залишатися у країні. Зеленський пообіцяв шукати всі можливі дипломатичні шляхи.

Інший учасник зазначив, що була доповідь силовиків, які повідомляли різні сценарії.

Пряма мова:

“Але з того, що я почув, наші не вірять у повномасштабну історію”.

Пряма мова Никифорова:

“Зустріч була, аби “звірити годинники”, надати усю інформацію великому бізнесу, сказати, що та в яких сценаріях буде робити держава”.

Ще один співрозмовник “Української правди” розповів, що при вході до Президента відбирали годинники та телефони. І ще така інформація:

“Зеленський прийшов і сказав: “Зразу кажу, зібрав вас не для того, щоб гроші зібрати”. Бо, скажу щиро, ми всі думали, що знову з нас грошей хоче взяти. Ну президент сказав: “Я буду все робити можливе для миру, зроблю більше ніж зможу”.

Президент розповідав, що контакту з Путіним зараз немає взагалі. Він шукає посередників, якихось міжнародних партнерів для переговорів з росіянами, але наразі без успіху. Однак, складається враження, що він чомусь вірить, що йому вдасться якось мирно все розрулити. А до нас то казав таке: не панікуйте, інвестуйте і нікуди не тікайте.

Ахметов виступав. Він у класичному стилі говорив “треба турбуватися про людей, треба помагати людям”.

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено