Івано-Франківськ

З-під завалів драмтеатру в Маріуполі врятували 130 людей, там ще може бути понад тисяча (ФОТО)

Завали будівлі не можуть розібрати через постійні обстріли.

У четвер, 17 березня, з-під завалів драматичного театру в Маріуполі Донецької області вдалося врятувати до 130 людей. У бомбосховищі під руїнами може перебувати ще “щонайменше 1300 людей”.

Про це повідомив народний депутат Сергій Тарута, пише ПІК із посиланням на ТСН.

Достеменно відомо, що бомбосховище вціліло. Проте, воно складається з трьох частин, чи постраждала якась із них, невідомо. Вранці з-під завалів, які розбирали самі маріупольці, живими вийшло щонайменше 130 людей. За оцінками тих людей, які ховались у театрі, і вчора вирвались із Маріуполя, в бомбосховищі та самій будівлі театру залишалось щонайменше 1300 людей”, – повідомив нардеп.

Чи живі люди і скільки їх там точно, досі невідомо.

“Зрозуміло тільки те, що шансів вибратись звідти в людей немає. Завали ніхто не розбирає. Служби, які мають розбирати завали, служби порятунку і комунальні, і державні за дні блокади рашистськими окупанти фізично знищені. Убито багато медиків. Це означає, що всі, хто вижили після бомбардування, або помруть під завалами театру, або вже померли”, – зазначив Тарута.

Додамо, що у міськраді повідомили, що внаслідок авіаударів  у Маріуполі знищено до 80% житлового фонду. Остання офіційна кількість загиблих – понад 2,3 тисячі людей. За день на Маріуполь скидають 50-100 бомб.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено