Івано-Франківськ

Свій бронежилет він надів на дитину: як на Прикарпатті провели в останню путь героя війни Пашу Лі (ФОТО)

Він допомагав дітям вибратись із будинку під час евакуації в охопленому війною Ірпені.

DSC00647 scaled

На Прикарпатті, у селищі Ворохта попрощалися із актором Павлом Лі, який загинув в російсько-українській війні. 18 березня рідні люди, військовослужбовці та громада  Ворохти провели в останню путь талановитого актора, повідомляє Коломийська єпархія, пише ПІК.

DSC00658 scaled

DSC00679 scaled

Преосвященний владика Василій, єпарх Коломийський, очолив Чин Похорону. У своєму слові владика підкреслив:

 «Покійний Павло Лі боровся чесно і самовіддано та впав смертю хоробрих за Незалежну Україну. Нашого актора Павла народила вільна українська земля, яка вела його до світла і волі…В останньому своєму повідомленні Павло Лі сказав: «За останні 48 годин є можливість сісти та світлину кинути про те, як нас бомблять, а ми посміхаємося, тому що впораємось, і все буде Україна. Ми працюємо!».

DSC00682 scaled

Влади Василій додав у своєму слові:

“За тебе, свята Україно, загинув Павло Лі і за тебе Народе склав своє молоде життя на жертовник мучеників, наш земляк. Вічна пам’ять акторові Павлові. Нехай Карпатська земля буде йому пухом!».

DSC00701 scaled

Відомий український актор Павло Лі загинув під обстрілом російських окупантів в Ірпені. Залишивши улюблену акторську справу, він став добровольцем у лавах територіальної оборони ЗСУ. І був хоробрим солдатом.

“Він допомагав дітям вибратись із будинку під час евакуації. Саме в цей час він зняв свій бронежилет і одягнув на дитину, яку ніс на руках. Ворожа куля обірвала його життя. Йому було 33 роки”, – йдеться у повідомленні єпархії.

DSC00663 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено