Івано-Франківськ

Припиніть виставляти себе дурнями – Зеленський (ВІДЕО)

Президент різко відповів нардепам, які хочуть змінити Гімн України та порадив їм іти на поле бою.

9b30a80cf9451d4a499de4711dc77cad 1648934155 extra large scaled

Володимир Зеленський 3 квітня у Зверненні до українського народу зазначив, що хоче сказати декілька слів  деяким нардепам, які наважилися змінювати національний гімн, повідомляє ПІК.

Нагадаємо, що 1 квітня у Верховній Раді України зареєстрували два законопроекти із пропозицією внести зміни до тексту Державного Гімну України. Один ще 16 березня зареєструвала колишня “Слуга народу” Людмила Буймістер, а другий 28 березня подали  чинні “слуги” Іван Юнаков та Георгій Мазурашу.

“У мене питання до цих осіб: а що ви у своєму житті зробили такого, щоб у вас з’явилося моральне право змінювати слова гімну? Ви що – видатні поети? Може, ви відзначилися чимось у боях за Україну? Чи зараз час такий прийшов, що можна гімн міняти, коли тобі захочеться?”, – запитав учора Зеленський.

На завершення Президент сказав:

“Заспокойте емоції. Припиніть виставляти себе дурнями. Вважаю, що авторам цих та інших подібних законопроектів, пропозицій, варто було би взяти зброю в руки та вирушити на поле бою, якщо у вас є ці можливості. Лише там щось зрозумієте. І навіть якщо випадково за щось подібне проголосують, все одно мого підпису під такими законопроектами не буде. Не витрачайте час”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено