Івано-Франківськ

Російські окупанти скинули на Азовсталь тритонну бомбу

Така надпотужна авіабомба застосована вперше.

2730926

Російські окупанти під час бомбардування “Азовсталі” в Маріуполі вперше застосували тритонну бомбу, повідомив народний депутат, член парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони Федір Веніславський (фракція “Слуга народу”), пише ПІК з посиланням на Інтерфакс -Україна.

“За інформацією Головного управління розвідки, вчора вперше було справді застосовано таку надпотужну бомбу з метою максимального руйнування приміщень і комунікацій “Азовсталі”, – сказав Веніславський в ефірі національного телемарафону, відповідаючи на запитання про застосування авіацією РФ тритонних бомб.

До слова, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко спростував інформацію бізнесмена Сергія Тарути про те, що начебто у лікарні біля “Азовсталі” перебували люди у момент скидання бомби.

«Так, Маріуполь, зокрема зона Азовсталі, під щільним бомбардуванням надважких бомб. Але у зоні навколо Азовсталі вже давно ніхто не ховається, особливо у зруйнованій до цього будівлі лікарні” – заявив Андрющенко у Телеграм.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено