Івано-Франківськ

Українські воїни знищили на фронті бойовика так званої ЛНР: подробиці

Підрозділ вбитого окупанта намагався наступати під Кремінною на заході Луганської області.

mcz scaled

Командир 11 батальйону армії самопроголошеної ЛНР, Михайло Кіщик, більш відомий як Міша “Чечен”, загинув у ході російського наступу на сході України, пише у Телеграм Ілля Барабанов, кореспондент Бі-бі-сі, повідомляє ПІК.

Звісно ж, побратими Михайла Кіщика повідомляють  про його безславну загибель, як героїчну:

“Важкі новини з фронтів. Загинув патріот ЛНР, підполковник Михайло Кіщик (“Міша Чечен”). Потрапивши в оточення неонацистів під Кремінною, бійці під його чуйним керівництвом виявили героїзм та відвагу. Воювали до останнього. З’ясовуємо всі обставини бою. Число загиблих та поранених уточнюється!”

Не важко зрозуміти з цих слів, що українські воїни дали перцю окупантам.

Зазначимо, що Кремінна – місто на заході Луганської області, де орки намагаються вести наступ на Сєвєродонецьк і Лисичанськ, що залишаються під контролем України.

Міша “Чечен” отримав популярність у 2014 році, коли очолив один із козацьких батальйонів, що воювали на стороні самопроголошеної ЛНР. Його підрозділ неодноразово звинувачували у мародерстві на тих територіях, які займав батальйон.

А у 2016 році, коли ситуація на Донбасі була відносно стабільною, “Нова газета” у своєму розслідуванні називала підполковника Кіщика одним із організаторів сірих схем із постачання контрабанди через лінію зіткнення.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено