Івано-Франківськ

Вітчим побив дитину до смерті на очах матері: жінці загрожує до 8 років в’язниці

Мешку Закарпаття підозрюють у залишенні власної дитини у небезпеці, внаслідок чого вона померла. Перед цим дитину побив вітчим

195031 vikno inlviv.in .ua . 960x380 0 scaled

Про це повідомляють у прокуратурі Закарпатської області. 

Жительці с. Паладь-Комарівці повідомлено про підозру у залишенні в небезпеці своєї доньки, що призвело до смерті дівчинки. Йдеться про трагічну подію, що сталася 2 жовтня минулого року. У вбивстві малолітньої дитини з особливою жорстокістю обвинувачують її вітчима. Провадження щодо нього вже на розгляді суду, пише ПІК із посиланням на “Еспресо”

Водночас правоохоронці встановили, що побиття дитини відбувалося на очах у її матері. Вітчим наніс падчерці не менше 75 ударів. Усвідомлюючи безпорадний стан доньки та важкість отриманих травм, мати не вчинила жодних дій, аби врятувати дитину чи хоча б викликати на місце події медиків і правоохоронців. 

Натомість жінка просто пішла спати, а вранці дівчинка вже була мертва. У разі своєчасного надання дитині кваліфікованої медичної допомоги її життя можна було б врятувати.

Суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. При цьому сторона обвинувачення наполягала на триманні під вартою і має намір оскаржити вказане рішення суду. У разі доведення вини підозрюваній може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено