Івано-Франківськ

“Компенсація” за свідчення проти України: рашисти продовжують шантажувати українців

Окупанти продовжують акції залякування та фільтрації населення окупованих територій.

"Компенсація" за свідчення проти України: рашисти продовжують шантажувати українців

В селі Безіменне Донецької області під час фільтраційних заходів рашисти пропонують людям грошову компенсацію за зруйноване житло в обмін на згоду «свідчити» проти українських захисників в Маріуполі. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише ПІК.

В Бердянську окупанти включають звуковий сигнал тривоги. Одночасно наказують всім зачиняти вікна, двері та не залишати домівок. Так росіяни переконують місцевих жителів, що ЗСУ збираються застосувати в місті хімічну зброю.
В окупований Херсон прибула група вербувальників. Їхнє завдання – знайти людей, які погодяться працювати у «спецслужбах ДНР». Паралельно проводяться показові фільтраційні заходи щодо патріотично налаштованих місцевих.
“За час перебування так званих “вербувальників” було закатовано та вбито до 50 людей. Близько 120 мешканців Херсона викрали. Наразі їхнє місцеперебування невідоме. 12 травня ця група прибула до місцевого СІЗО, де проводила «мобілізацію» серед утримуваних. З приміщення було чутно стрілянину з автоматичної зброї”, – йдеться у повідомленні.
Незважаючи на смертельну небезпеку з боку орків, українці продовжують спротив на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено