Івано-Франківськ

Що варто зробити, щоб стати професійним геймером?

Реальність така, що ви можете стати професійним геймером – будь-хто може.

23

Краса гри полягає у тому, тому що всі прогеймери, які сьогодні виступають на трасі, такі ж, як і ви. Це звичайні, пересічні люди, які розвинули потрібні навички та талант, які допомагають їм перемагати.

Навіть якщо ви готові докласти всіх зусиль, щоб стати кращим у своїй грі, вам доведеться багато врахувати, наприклад, відмовитися від стабільної зарплати та витрачати багато часу на демонстраційні ігри. Але якщо ви досить цілеспрямовані, щоб витратити багато годин на те, щоб зробити професійну гру своєю кар’єрою, ви зможете заробляти серйозні гроші і жити мрією. Ознайомтеся з нашими головними порадами, які допоможуть вам на шляху стати елітою е-спорту.

І ви також можете стати переможцем. Ось як:

  • Виберіть гру;
  • практикуйтеся;
  • збалансуйте час;
  • відвідуйте матчі.

Знайдіть свою гру

Щоб стати професійним геймером та зробити кар’єру, вам потрібно відточити свої навички в одній грі. Тільки найкращі, найвидатніші гравці стають професійними геймерами та заробляють гроші, перемагаючи у змаганнях, тому не варто бути “шакалом у всіх іграх” та “майстром в жодній”. Щоб стати богом гри і бути кращим за інших, потрібно багато годин практики, тому вам потрібно вибрати гру, в якій ви знаєтеся і яка вам подобається, і продовжувати займатися нею. Відточуйте свої навички до того часу, поки вас ніхто не зупинить. У таких іграх, як CS:GO, LOL, DOTA 2, Call of Duty, PUBG та Fortnite, є змагальні ліги, де гроші заробляють ті, хто може розгромити суперників.

Практика

Це досить очевидно, але практика, як відомо, робить досконалим. Але практика також вимагає часу, тому вам справді потрібно присвятити себе розвитку навичок, необхідних для того, щоб стати професіоналом. Більше жодних суботніх вечорів у пабі Norkie’s на Третьій вулиці – вам потрібно працювати. Ви також повинні вміти змагатися незалежно від вашого самопочуття, втоми або поганої погоди. Вони не збираються переносити змагання через ваше здоров’я, ви знаєте. Тому тренуйтеся, тренуйтеся, тренуйтеся, навіть у різних умовах (наприклад, будучи хворим, з похмілля тощо), щоб підготуватися до виступу за будь-яких обставин.

Збалансуйте свій час

Становлення прогеймера вимагає часу, а поки що ви повинні підтримувати себе, оплачуючи рахунки та виконуючи інші життєві зобов’язання. Іншими словами, не звільняйтеся і не нехтуйте основною роботою тільки через всі ті ігрові переваги, які ви очікуєте отримати. Зараз вам потрібна ця робота, і потрібна дисципліна, щоб зрозуміти, коли потрібно зосередитись виключно на своїй майбутній ігровій кар’єрі. Вам потрібно тримати це у перспективі, тому, коли ви на роботі, зосередьтеся на роботі. Але в той час, який ви запланували для ігрової практики, відключайтеся від світу, щоби практикуватися у своєму ремеслі. Вимкніть телефон, радіо або будь-які інші фактори, що відволікають, і повністю присвятіть цей час спорту.

Знайте, що залишається популярним

Тут потрібно керуватися здоровим глуздом і стежити за іграми, які не лише популярні цього місяця, а й знати та передбачати ті, які залишаться популярними. Це певною мірою маркетинг 101, чудасії приходять і йдуть, і ігрова індустрія нічим не відрізняється від інших. Ви повинні вміти розрізняти ігри, які є останніми на хвилі моди, та ігри, які залишаться класикою на довгі місяці та роки. Немає сенсу витрачати години на освоєння гри, яка за місяць-другий втратить популярність та актуальність.

Мережа

Якщо ви збираєтеся стати про-геймером, вам потрібно знати трасу та конкурентів, тому дізнайтеся їх якомога раніше. Відвідуйте змагання, читайте ігрові журнали та справді дізнайтеся цих хлопців. Коли хлопець в ударі, не заздріть його успіху, а зверніть увагу на ті якості, які привели його туди із самого початку. Цінність тут у тому, що ви не тільки дізнаєтеся, з ким вам, можливо, доведеться зіткнутися, а й, рухаючись у цих колах, ви виробите відношення, необхідне для перемоги.

24

Вивчайте стратегії та техніки, щоб оптимізувати свою гру

Приголомшлива ідея для того, щоб дійсно підвищити рівень своєї гри від любителя до експерта – завжди бути в пошуку найкращих порад щодо нових стратегій та технік, щоб оптимізувати свою гру та грати як професіонали. В Інтернеті можна знайти безліч посібників та підручників з конкретних ігор. Навіть такі, здавалося б, незначні речі можуть дати вам конкурентну перевагу, наприклад знання схем розпилення гвинтівки в CS:GO або як протистояти різним чемпіонам у грі LOL.

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено