Івано-Франківськ

Денис Шмигаль зустрівся з Блаженнішим Святославом: про зустріч попросив прем’єр

Прем'єр-міністр приїхав до Патріаршого собору, щоб особисто привітати Главу УГКЦ з днем народження, який Владика святкував 5 травня.

z shmyhalem1

Денис Шмигаль сьогодні, 18 травня зустрівся з Блаженнішим Святославом. Прем’єр-міністр подарував Главі УГКЦ особливий мистецький подарунок – триптих картин, які творять серію «Писанки». 

На створення серії майстриню-художницю народного ткацтва Ірину Нявчук надихнули історії жінок, які рятувалися від війни. Про це повідомляє Українська греко-католицька церква, пише ПІК.

“Під час розмови Денис Шмигаль, пригадуючи їхню попередню зустріч, яка відбулася ще під час активних бойових дій на околицях Києва, подякував Блаженнішому Святославу, що вони тоді були разом”, – йдеться у повідомленні.

Вони також говорили про виклики, які тепер стоять перед українським суспільством, зокрема в гуманітарній сфері. Проаналізували труднощі, що виникають через внутрішні міграційні процеси і вимушених переселенців, які опинилися за кордонами України.

Блаженнійший Святослав та Денис Шмигаль домовилися координувати зусилля Церкви і Держави, щоб якнайкраще послужити всім потребуючим.

Денис Шмигаль зустрівся з Блаженнішим Святославом: про зустріч попросив прем'єр

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено