Івано-Франківськ

На Коломийщині чоловік побив офіцера поліції: зловмисника взяли під ватру

Одного разу цей громадянин уже вчиняв подібний злочин.

2507777 u hmelnitskomu politseyskiy pobiv nepovnolitnogo scaled

До 5 років позбавлення волі загрожує чоловікові, який двічі побив працівника правоохоронного органу, повідомляє прокуратура Івано-Франківської області, пише ПІК.

“За даними слідства, 12.05.2022, знаходячись у пасажирському  автобусі, зловмисник почав ображати офіцера поліції нецензурною лайкою та погрожувати йому, після чого наніс ряд ударів кулаками в область обличчя потерпілого, заподіявши йому легкі тілесні ушкодження. Наразі чоловікові повідомлено про підозру та судом задоволено клопотання прокурора про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, – йдеться у повідомленні.

Коломийською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом побиття поліцейського (ч. 2 ст. 345 КК України).

У прокуратурі зазначають, що правопорушник раніше судимий за насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Вироком Коломийського міськрайоного суду від 29.03.2022, який набрав законної сили,  зловмисник був засуджений до обмеження волі на строк 2 роки зі встановленням іспитового строку на 1 рік. Однак останній на шлях виправлення не став, учинивши аналогічний злочин.

Тепер йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено