Івано-Франківськ

У Львові водій давав поліцейським 5 тисяч хабаря: деталі інциденту

35-річний львів'янин, який перебував за кермом автомобіля «Дачія», пред’явив правоохоронцям чуже посвідчення .

 

У Львові водій пропонував поліцейським хабар – слідчі відкрили кримінальне провадження, повідомляє Львівська обласна поліція, пише ПІК.

“23 червня близько 18.00 у Львові патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Дачія», водій якого порушив вимоги Правил дорожнього руху. Під час перевірки було встановлено, що 35-річний місцевий мешканець, який перебував за кермом, пред’явив правоохоронцям чуже посвідчення водія, а сам він за рішенням суду у 2017 був позбавлений права керувати транспортними засобами і посвідчення досі не відновив”, – йдеться у повідомленні.

У поліції додають:

“Під час оформлення протоколу про адміністративне правопорушення водій запропонував правоохоронцям хабар у сумі п’ять тисяч гривень за непритягнення його до відповідальності. На зауваження про неприпустимість таких дій та кримінальну відповідальність, передбачену за це законодавством, чоловік не реагував”.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено