Івано-Франківськ

Мазь для догляду за немовлятами

Мазь Бепантен® – ефективний засіб для профілактики подразнень та лікування попрілостей.

1111123

В процесі адаптації малюка до зовнішнього світу особливо вразливою є його шкіра. Це зумовлено її анатомо-фізіологічними особливостями та впливом зовнішніх факторів. Тому догляд за шкірою новонародженого потребує особливої ретельності. При неефективних гігієнічних процедурах може виникнути пелюшковий дерматит – подразнення шкіри в області, що контактує з підгузком. Тоді на допомогу приходить мазь Бепантен®* – ефективний засіб для профілактики подразнень та лікування попрілостей.

Причини виникнення пелюшкового дерматиту

Попрілості мають вигляд рожевих і червоних шорстких плям і найчастіше з’являються в промежині, пахових складках, між сідничками, а також на шиї та за вухами.

Вони виникають на шкірі дитини через її рухи, через які руйнується природний ліпідний шар. Але все ж такі ділянки найчастіше виявляються на шкірі під підгузками.

Основна причина розвитку пелюшкового дерматиту та попрілості – дефекти догляду (рідка зміна підгузника, неякісне підмивання, туге сповивання). Пелюшковий дерматит не становить серйозної загрози для здоров’я дитини, але подразнення шкіри дуже болюче, викликає страждання і занепокоєння дитини, що відбивається на її самопочутті. Це захворювання виникає у більш, ніж 40% новонароджених, але мами, що використовують для його лікування Бепантен ®мазь для немовлят, відзначають значне покращення с першого нанесення.

Мазь від попрілості Бепантен®

Через комплексний склад препарату, насичений дієвими компонентами, засіб ефективний для лікування всіх видів подразнень, добре зволожує та захищає шкіру немовляти від зовнішніх факторів.

Декспантенол (або вітамін В5) – прискорює клітковий метаболізм, стимулює процес загоєння та регенерації шкіри, ефективний та нешкідливий навіть для використання на слизових оболонках.

Допоміжний компонент Ланолін – речовина, відповідальна за гідратацію, зволоження шкіри. Покриваючи її захисною оболонкою, не заважає дихати та не створює перешкод для газообміну.

Особливості застосування мазі Бепантен®

Інструкція до мазі Бепантен® містить такі вказівки щодо застосування препарату для лікування попрілості у малюків:

● Провести гігієнічні процедури, переконатися, що шкіра чиста та суха.
● Нанести та ретельно розподілити мазь Бепантен®, злегка втираючи її в шкіру.
● Дочекатися всмоктування мазі, після чого надіти підгузок.
● Повторювати мінімум один раз на добу або після кожної гігієнічної процедури.

Бепантен® – це дієвий бар’єрний препарат, що формує ліпідну плівку на поверхні шкіри, тим самим захищаючи її від подразнення при контакті з випорожненнями. Засіб захищає шкіру дитини від подразників, має протизапальну, пом’якшувальну та відновлюючу дію.

Високий профіль ефективності засобу підтверджений клінічними дослідженнями, при цьому у складі мазі Бепантен® не має консервантів, ароматизаторів та барвників, які можуть становити небезпеку для здоров’я, самопочуття дитини або викликати алергічні реакції.

______________________

*Реклама лікарських засобів. Перед застосуванням необхідно обов’язково проконсультуватися із лікарем та ознайомитися з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Зберігати в місцях, недоступних для дітей. Реєстраційні посвідчення МОЗ України: Бепантен крем 30 г, й100 г, UA/4157/01/01 від 30.11.2020 Бепантен, мазь 30 г, 100 г туба UA/4157/02/01 від

30.11.2020, крем Бепантен Плюс, 30 г, UA/7805/01/01 від 08.12.2017 Бепантен Плюс Спрей 30мл UA/7805/02/01 від 08.12.2017

Література

1. Мурашкин Н. Н., Амбарчян Э. Т., Епишев Р. В., Материкин А. И., Фёдоров Д. В. Современные представления о структурно-функциональных особенностях кожи, правилах ухода и профилактике дерматологической патологии у детей первого года жизни. Вопросы современной педиатрии. 2018; 17 (4): 341–345. doi: 10.15690/ vsp. v17i4.1929);
2. Беляева И.А. Современные рекомендации по уходу за кожей новорожденного: традиции и инновации (обзор литературы). РМЖ. 2018;2(ll):125-128;
3. Касихина Е.И. Пеленочный дерматит: факторы риска, особенности течения, лечения и профилактики. РМЖ. 2017; 5:368-372.

ПРОМО 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено