Івано-Франківськ

В Україну прямує посушливий циклон з Європи: прогноз від Наталки Діденко

Наталка Діденко також опублікувала прогноз погоди на 20 липня. 

0ed9434 speka 1

Вже зараз у Парижі, Лондоні спостерігається +32, +33 градуси, і це ще практично ранок… 20-го липня, основний ареал спеки переміститься на Німеччину, охопить значну частину Центральної Європи. Південна Європа, традиційно, також буде дуже розпеченою. Це спекотне повітря, у середу, трохи дихне й на нас“, – пише вона на власній сторінці у соцмережі. 

Водночас 20 липня до 30 градусів тепла Наталка Діденко прогнозує у західних областях України (окрім Волині та Рівненщини, де повітря очікується трохи свіжіше) та на південному заході.

Комфортнішою температура повітря буде у північних областях, де очікується +20+26 градусів

“У східних, центральних областях та на Півдні України передбачається +25+29 градусів. Більша частина України належатиме завтра сухому повітрю, буде багато сонця. Проте на Чернігівщині, Сумщині, а ввечері у середу ще й на Харківщині та Полтавщині хвіст атмосферного фронту лине періодичними грозовими дощами”, – йдеться у повідомленні синоптикині.

Стосовно Києва, то там 20-го липня стане тепліше, очікується вдень до +24, +25 градусів.

За словами Наталки Діденко, якийсь серйозний дощ у столиці сьогодні навряд чи буде. Хіба що якусь вологу закине від Чернігівщини, додає вона.

ukraine 7

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено