Івано-Франківськ

Снаряди розриваються не одразу: окупанти дистанційно мінують Краматорськ

Ворог вражає снарядами, крилатими ракетами, засобами РСЗВ житлові масиви, інфраструктурні та соціальні об’єкти міста.

Снаряди розриваються не одразу: окупанти дистанційно мінують Краматорськ

Краматорськ: останнім часом загарбники активно обстрілюють навколишні населені пункти застосовуючи зброю дистанційного мінування. Про це повідомляє міська рада у Телеграм, пише ПІК.

“Мінування розраховане на довготривалу дію, небезпека таких обстрілів, відповідно, залишатиметься тривалий час. У період ведення бойових дій для кожного має спрацьовувати табу на дотик до будь-яких металевих предметів, що лишилися внаслідок обстрілів”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, росіяни нанесли удар по Краматорську сьогодні, 21 липня близько третьої ночі. За попередніми даними, застосували Іскандери. Удар прийшовся по приватному сектору: зруйновано школу, пошкоджено п’ятиповерхівку і 85 приватних будинків.

“Продовжується пошукова операція із розбору завалів Краматорської школи, знищеної сьогодні російськими окупантами. Рятувальники ДСНС вже дістали з-під завалів тіло однієї людини. За оперативною інформацією, під руїнами може перебувати ще двоє людей”,повідомив у Фейсбук очільник області Павло Кириленко.
Снаряди розриваються не одразу: окупанти дистанційно мінують Краматорськ
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено