Івано-Франківськ

Періодичні дощі треба ловити – то на Сході, то на Заході, – синоптикиня Наталка Діденко

Популярна українська синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якої погоди чекати у п'ятницю 22 липня у всіх областях.

ukraine 9

Сьогодні в Україні найвищою буде температура повітря в західних областях, а також на Одещині – там очікується +26+32 градуси, на Закарпатті до +35 градусів.

Згідно з прогнозом синоптикині, розміщеним на її сторінці в соцмережі, значно свіжішим очікується повітря на північному сході України, протягом дня +19+23 градуси.

“У більшості областей 22-го липня стовпчики термометрів коливатимуться в межах +24+29 градусів. Водночас дощі з грозами пройдуть у Сумській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Луганській областях, подекуди на Донеччині. На решті території, як обіцяє синоптикиня, буде без опадів“, – розповіла Діденко. 

Стосовно погоди для Києва, Наталка Діденко обіцяє наступне. Очікується, що п’ятниця, 22 липня, буде дуже теплою, впродовж дня у столиці вона прогнозує до +26+28 градусів. Переважатиме суха сонячна погода.

“Вихідні в Україні загалом будуть гарячими, трохи свіжіші – на північному сході, також спека трохи осяде в неділю в західних областях. Періодичні дощі треба ловити – то на Сході, то на Заході, з закидами на прилеглі області“, – пише синоптикиня. 

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено