Івано-Франківськ

ФУТЗАЛ. Франківський “Ураган” розпочинає сезон у Львові (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

У вівторок, 6-го вересня, франківський "Ураган" в гостях зіграє матч 1-го туру Vbet Екстра-Ліги проти львівського клубу "in.IT". 

300217678 596321308807501 6816066989358923580 n

“Дракони” новий сезон розпочнуть матчем проти дебютанта змагань львівського клубу “in.IT”. Два тижні тому ці ж суперники зустрічались у рамках групового етапу Кубка Нескорених і тоді франківці впевнено перемогли з рахунком 9:1. Втім, той поєдинок аж ніяк не показник, адже мав товариський статус і з того часу обидві команди встигли підсилитись, пише ПІК із посиланням на офіційний сайт НФК “Ураган”.

Зокрема, вже після передсезонного турніру до “Урагану” приєднався голкіпер національної збірної Юрій Савенко, тоді як “айтівці” запросили до свого складу тріо наддосвідчених ексураганівців – голкіпера Володимира Кардаша та універсалів Юрія Когута і Сергія Коваля. Також не варто забувати і про граючого тренера “in.IT” Андрія Федюка, який вже довший час працює з командою і досяг хороших результатів разом з нею у регіональних змаганнях.

Тож впевнено можемо сказати, що обом командам вистачатиме мотивації – господарі зроблять все, щоб у дебютному матчі досягнути позитивного результату, тоді як “дракони” будь-що спробують розпочати новий сезон з трьох залікових пунктів.

Цей поєдинок закриє програму 1-го туру Vbet Екстра-Ліги. Нагадаємо, раніше у групі А львівська “Енергія” обіграла хмельницький “Сокіл” (2:0), а в іншому квінтеті “ХІТ” і МСК “Харків” поділили очки (1:1), а в матчі новачків “Рятувальник” здолав “Черкасиобленерго” – 4:2.

Гру можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 18:00.

Пряма трансляція:

Нагадаємо, став відомий календар “Урагану” в новому сезоні Екстра-Ліги.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено