Івано-Франківськ

Боксери з Франківщини вибороли призові місця на чемпіонаті Європи (ФОТО)

Посіли перші та другі місця.

4292d114 3fe8 423e 93f2 f28dbde15bda scaled

Вперше в Україні юнацька збірна з боксу виборола друге місце за кількістю медалей на чемпіонаті Європи. Маємо призерів-спортсменів з Івано-Франківщини, повідомляє ПІК з посиланням на очільницю області Світлану Онищук.

“Сьогодні привітала та нагородила боксерів, зокрема, іванофранківку Христину Семенів, яка виборола першість у своїй категорії. Софія Мовчан та Богдан Тимчук посіли друге місце на чемпіонаті Європи. Щиро вітаю переможців. Бажаю сили і наснаги, здобувати нові нагороди на благо нашої країни”, – йдеться у повідомленні. 

Спортсмени з Івано-Франківщини здобули дві срібні та одну золоту нагороди:

  • 1 місце – Христина Семенів (вагова категорія 44кг);
  • 2 місце – Софія Мовчан (вагова категорія 60кг);
  • 2 місце – Богдан Тимчук (вагова категорія 54кг).

Тренують дівчат-спортсменок тренери: Серій Данилів, Василь Хивчук та Сервін Сулейманов в Івано-Франківській ОДЮСШ, а юнака – Іван Данилишин, Олексій Данилишин та Ярослав Данилишин в КДЮСШ м. Коломия.

Юна спортсменка Софія Мовчан каже, що спортом займається вже 10 років. До змагань готувалась дуже ретельно, хоча й моментами було складно. Та, здобувши срібну медаль, на досягнутому дівчина зупинятись не збирається. Навпаки, ця перемога, яку Софія присвятила Україні, мотивує ще більше тренуватись та досягати нових спортивних вершин.

Також визначився переможець серії благодійних турнірів 3х3 на підтримку ЗСУ на Прикарпатті. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено