Івано-Франківськ

Понад 45 тисяч гривень зібрали на “Благодійно-спортивному заході” у Палаці Потоцьких

На території Палау Потоцьких в Івано-Франківську відбувся “Благодійно-спортивний захід” спрямований на збір коштів для ЗСУ.

301891079 1133616563907299 3862715855546197007 n scaled

Як розповідає один із організаторів Василь Стримбіцький, попередні три заходи, які відбувалися традиційно на території Колишнього комплексу палацу Потоцьких, були більш розважальними, а цього разу обрали суто спортивні змагання:

“Ми вирішили зробити подію благодійно-спортивного напрямку, а саме акцент на видовищних спортивних поєдинках та турнірах. Крім того, сьогодні свято сімейне, адже участь беруть дітки, а їхні батьки прийшли підтримати. Таким чином популяризуємо спорт серед дітей та молоді, а ще – даємо зрозуміти, що незважаючи на вік учасників, допомога Збройним Силам України цінна від кожного”, – повідоми Стримбіцький.

Спортсмени змагалися сьогодні в таких видах: армреслінг серед професіоналів, поєдинках зі змішаних єдиноборств; турнірах зі строгого підйому штанги на біцепс; поєдинках зендокай-карате.

До слова, у поєдинках зі змішаних єдиноборств змагалися спортсмени не лише з Прикарпаття, але й сусідніх областей.

“Участь сьогодні взяли молоді учасники, адже більшість наших чемпіонів захищають Україну. Ми вирішили приєднатися до цього заходу, щоб показати, яку силу і міць має наш цвіт нації”,– говорить президент федерації змішаних єдиноборств ММААндріян Петрущак.

Зазначимо, що кожен відвідувач мав змогу залишити символічний внесок. Кошти будуть спрямовані на закупівлю амуніції для військових.

Загальна сума зібраних коштів становить – 47 тисяч 525 гривень.

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено