Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. Визначився переможець благодійного турніру “Разом до перемоги!” (ФОТО, ВІДЕО)

Спорт об’єднує задля підтримки Збройних Сил України. 

razom22final1 scaled

21 серпня на стадіоні “Чайка” с. Вільхівці відбулися фінальні ігри за підсумкові 1-4 місця благодійних матчів “Разом до перемоги!” на підтримку ЗСУ. На стадіоні було зібрано 42 000 гривень, які будуть передані для потреб нашим військовим.

Поєдинок за 3-тє місце між командами “Прометей” (Матеївці) та “Микуличин” (Яремче) пройшов у рівній та запеклій боротьбі. Долю гри вирішив влучний удар на 61-й хвилині Любомира Матійчука. У підсумку, “Микуличин” фінішував третім на турнірі, а “Прометей” посів 4-те підсумкове місце.

razom22final2 scaled

Головний трофей змагань виборювали “Прикарпаття-Тепловик” з Івано-Франківська і калуська “Гарда”. З перших хвилин команди показали, що на полі зійшлися гідні та принципові суперники, які не випадково потрапили у фінал. Поєдинок пройшов у гострій, напруженій боротьбі. По ходу гри опоненти створили чимало гольових моментів і мали кілька можливостей відкрити рахунок, однак м’яч вперто не йшов у ворота: летів мимо або ставав здобиччю воротарів.

Головні події відбулися у другій половині гри, коли номінальні господарі двічі відзначилися протягом двох хвилин: на 50-й – Богдан Оринчак і на 51-й – Роман Барчук. На 87-й хвилині Дмитро Титов закріпив переможний рахунок – 3:0. Калуська “Гарда” у кінцівці матчу могла забити гол престижу, але удар Олександра Цюпера з одинадцятиметрової позначки парирував Андрій Бобинець.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено