Івано-Франківськ

Прикарпатців попереджають про небезпечну курятину

Виявили сальмонелу та нікарбазин.

306817992 389338146710727 9006150920947088092 n scaled

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області попереджає прикарпатців про курятину.

“Надійшло інформаційне повідомлення Державного агентства харчових продуктів Сінгапуру щодо виявлення небезпечних для здоров’я хімічних (нікарбазин) та мікробіологічних (сальмонела) речовин у харчових продуктах, що експортувалися з України з потужностей філія «Переробний комплекс» ТзОВ «Вінницька птахофабрика» та ТзОВ «Птахокомплекс Дніпровський»”, – йдеться у повідомленні.

З огляду на зазначене, Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучення з виробництва та /або обігу.

А також у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Довідково:

Нікарбазин –  препарат для профілактики захворювань у курчат та курей.

Сальмонела –  рід бактерій, родини ентеробактерій, що спричинюють черевний тиф, паратифи і сальмонельози. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено