Ми бачимо їх усюди. Ми бачимо велику кількість об’єктів, природа яких незрозуміла. Око не фіксує явища, які тривають менше однієї десятої секунди. Щоб розпізнати подію, потрібно чотири десятих секунди. Звичайні фото- та відеозаписи також не зафіксують [непізнане повітряне явище]. Щоб виявити НЛО, потрібно точно налаштувати обладнання: витримку, частоту кадрів і динамічний діапазон“, – йдеться у статті, яка опублікована в базі препринтів arXiv.

Астрономи створили “спеціальну методику спостереження для виявлення та оцінки характеристик НПЯ”. Мається на увазі непізнане повітряне явище, що також можна назвати як НЛО.Фантомні об'єкти

“Косміки” та “Фантоми” мають величезну швидкість, а тому їх майже нереально сфотографувати. За словами астрономів, їм вдавалося виявляти одинокі та цілі гру пи фантомів. Науковці не поділилися гіпотезами, які могли б пояснити, чим були ці об’єкти.

“Були виявлені польоти одиночних, групових і ескадр об’єктів, які рухалися з [кутовою] швидкістю від 3 до 15 градусів за секунду. Фантоми спостерігаються в тропосфері на відстанях до 10-12 км. Ми оцінюємо їх розмір від 3 до 12 метрів і швидкість до 15 км/с”, – йдеться у статті.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram