Івано-Франківськ

Україна – Шотландія: стало відомо, як букмекери оцінили шанси “синьо-жовтих”

Збірну України в матчі з шотландцями у вирішальному матчі Ліги націй влаштовує тільки перемога.

Snymok futbol
У вівторок, 27 вересня, збірна України зіграє заключний матч в рамках групового етапу Ліги націй УЄФА.

Суперником підопічних Олександра Петракова буде національна команда Шотландії.

“Фаворитом майбутньої зустрічі з невеликою перевагою букмекери вважають збірну України. На перемогу підопічних Олександра Петракова приймають ставки з коефіцієнтом 2,41. Нічия – 3,45. Перемога підопічних Стіва Кларка оцінюється коефіцієнтом 3,15”,повідомляє Спорт уніан, пише ПІК.

У той же час, букмекери вважають, що зустріч, найімовірніше, завершиться з рахунком 1:1. Коефіцієнт на даний результат – 6,50.

“Це буде номінально домашній матч для “синьо-жовтих”, адже через повномасштабне вторгнення РФ міжнародні ігри на території України проводити заборонено. Матч України і Шотландії пройде в Кракові на стадіоні “Краковія” імені Юзефа Пілсудського”, – зазначає видання.

Перед заключним матчем у Лізі націй збірна України з 10 очками йде на другому місці у групі 1 дивізіону В, Шотландія – перша з 12 балами. Переможець цієї групи підніметься у дивізіон А, отже, у грі проти шотландців підопічних Олександра Петракова може влаштувати лише перемога.

Додамо, що збірні України та Шотландії зіграли перенесений матч 1-го туру Ліги націй 21 вересня і та зустріч завершилася перемогою шотландців з рахунком 3:0.

Також Україна і Шотландія зустрічалися 1 червня в півфіналі відбору на ЧС-2022. Тоді підопічні Олександра Петракова впевнено перемогли з рахунком 3:1.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено