Івано-Франківськ

Франківщина отримала Концепцію розвитку велоінфраструктури

Область стала першою серед регіонів в Україні, де прийнято нормативний документ, що передбачає створення належних умов для посилення інтеграції велосипедного

636ca545b864d269026381 2

Розпорядженням обласної військової адміністрації схвалено Концепцію розвитку велосипедної інфраструктури Івано-Франківської області.

Про це повідомляє Івано-Франківська ОВА, пише ПІК.

“Концепція розкриває можливості, які створює розвиток велосипедної інфраструктури, визначає сучасний стан та перспективи велосипедного руху в регіоні, описує основні вимоги, які потрібно враховувати при розробці містобудівної документації, а також плануванні, будівництві та реконструкції об’єктів транспортної інфраструктури. Також розроблені рекомендації для органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання всіх форм власності та громадських організацій”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Івано-Франківська область стала першою серед регіонів в Україні, де прийнято нормативний документ, що передбачає створення належних умов для посилення інтеграції велосипедного транспорту в загальну систему транспортної інфраструктури та туристичної галузі, поліпшення якості життя мешканців і підвищення привабливості території.

Ознайомитися з Концепцією можна за посиланням: http://surl.li/dqlug

Концепція розроблена в рамках реалізації проєкту «Bike AcceNT: велосипедна доступність об’єднує території».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено