У Японії, під час кулінарного змагання в межах фуд-освітнього форуму та кулінарного конкурсу “World Chef King Summit” борщ отримав нагороду. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.
“Під час заходу шеф-кухарі світового рівня доносили унікальність та важливість української культури, зокрема національних страв. Подію відвідали не лише представники української діаспори, а й найвідоміші шеф-кухарі Японії”, – йдеться у повідомленні.
“World Chef King Summit” проходив з 11 по 13 листопада на японському острові Аваджі – і саме там український шеф-кухар Дмитро Марценюк презентував український борщ. 14-15 листопада Марценюк також провів 4 дегустаційні українські звані вечері.
Подія проводилася за підтримки посольства України в Японії та українського центру спілкування та взаємодопомоги в Токіо при національній психологічній асоціації “SHIBUYA HIMAWARI”.
Кошти, зібрані під час форуму, будуть передані для Збройних сил України та для закупки теплогенераторів нашим військовим.
Читайте також на ПІК:
- Не поспішайте викидати: що можна зробити з яєчного лотка
- Щоб не купувати нову: як захистити побутову техніку від раптових вимкнень світла
- Як відбілити жовтий пластик холодильника, підвіконня, контейнерів для їжі: поради
- Як приготувати товстолобика на сковороді або в духовці: прості рецепти
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг