Івано-Франківськ

“Отримав” нагороду: в Японії оцінили український борщ (ФОТО)

Борщ нагородили, як найкращу національну страву з місцевих продуктів.

"Отримав" нагороду: в Японії оцінили український борщ (ФОТО)

У Японії, під час кулінарного змагання в межах фуд-освітнього форуму та кулінарного конкурсу “World Chef King Summit” борщ отримав нагороду. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

“Під час заходу шеф-кухарі світового рівня доносили унікальність та важливість української культури, зокрема національних страв. Подію відвідали не лише представники української діаспори, а й найвідоміші шеф-кухарі Японії”, – йдеться у повідомленні.

“World Chef King Summit” проходив з 11 по 13 листопада на японському острові Аваджі – і саме там український шеф-кухар Дмитро Марценюк презентував український борщ. 14-15 листопада Марценюк також провів 4 дегустаційні українські звані вечері.  

Подія проводилася за підтримки посольства України в Японії та українського центру спілкування та взаємодопомоги в Токіо при національній психологічній асоціації “SHIBUYA HIMAWARI”. 

Кошти, зібрані під час форуму, будуть передані для Збройних сил України та для закупки теплогенераторів нашим військовим.

"Отримав" нагороду: в Японії оцінили український борщ (ФОТО)

"Отримав" нагороду: в Японії оцінили український борщ (ФОТО)

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено