Івано-Франківськ

На Прикарпатті відкрили оздоровчий центр, який облаштувала мати Степана Тарабалки (ФОТО)

Центр створений для тих, хто пройшов пекло фронту та їхніх рідних.

FB IMG 1669014512562 scaled

Вчора, 21 листопада, відкрили оздоровчий центр “Тепло крилатої душі”.

Облаштувала його мати Героя України – льотчика-винищувача Степана Тарабалки Наталя. Колись тут був маєток польських панів, а за радянських часів лікарня. Тепер тут оздоровчий центр, де над відновленням військовослужбовців працюватимуть кваліфіковані лікарі: психіатри, психологи та реабілітологи.

Про це повідомляє очільниця області Світлана Онищук, пише ПІК.

FB IMG 1669014529509 scaled

“На цю справу мати Героя віддала кошти як компенсацію після загибелі сина. Пані Наталя згуртувала біля себе небайдужих людей і вже сьогодні реабілітаційний центр офіційно відкрив свої двері”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1669014518225 scaled

Депутати привезли з собою побутову техніку для центру. Батьки Героя Небесної Сотні подарували для оздоровчого центру ноутбук.

FB IMG 1669014542418 scaled

Довідково: Степан Тарабалка став Героєм України посмертно. Був першим, хто йшов у бій! На його рахунку чимало бойових вильотів. У свої 29 майор Степан Тарабалка рішуче винищував російських окупантів, що бомбардували мирні українські міста.

Льотчик-винищувач загинув 13 березня у небі над Житомиром, вступивши у нерівний повітряний бій із силами противника, що переважали. Бригада, у якій служив Степан Тарабалка, була тим самим “Привидом Києва”, що днями і ночами давала відсіч ворогу у небі.

З часу героїчної смерті Степана Тарабалки минуло 8 місяців. Сьогодні мати всупереч болю робить велику справу. Вірить, що саме в цій справі житиме її син.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено