Івано-Франківськ

Українці можуть отримати допомогу та зігрітися у поліцейських відділках

Понад 1200 відділень поліції на всій території нашої держави без винятку працюють у повному режим.

politsiya

Поліція України в умовах відсутності електропостачання забезпечує безпеку на дорогах у посиленому режимі, українці можуть звернутися по допомогу і до поліцейських на вулиці, і погрітися у відділеннях поліції, які забезпечені засобами зв’язку та генераторами, повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко.

“Ми говоримо про можливі майнові злочини та дорожньо-транспортні пригоди. Тому ми збільшили з сьогоднішнього вечора автомобільні патрулі вдвічі, також додатково підготували 3 тисячі піших патрулів у всіх регіонах нашої держави”, – розповів Клименко у середу в ефірі національного телемарафону.

Він закликав за неможливості додзвонитися до поліції виходити на вулицю та повідомляти про наслідки обстрілів чи інші злочини безпосередньо поліцейським, які несуть службу.

Клименко також наголосив, що всі підрозділи поліції в повному обсязі працюють, обладнані генераторами та готові приймати громадян, зокрема для обігріву.

“Понад 1200 відділень поліції на всій території нашої держави без винятку працюють у повному режимі. Вони забезпечені і засобами зв’язку, і генераторами. І ми запрошуємо наших громадян, які потребують допомоги, зокрема для обігріву, у відділення поліції. Ми цілодобово перебуваємо на службі”, – сказав Клименко.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено