Івано-Франківськ

Чемпіонат світу з футболу-2022: підсумки матчів 1 грудня + анонс (ВІДЕО)

На ЧС-2022 у Катарі продовжується третій тур групового етапу. За їх результатами визначились учасники 1/8 фіналу.

getty 1445109723 scaled

На ЧС-2022 у Катарі продовжується третій тур групового етапу. Свої поєдинки провели команди групи F та Е, передає ПІК із посиланням на “Інформатор”.

Канада – Марокко

Марокканці відкрили рахунок вже на 4-й хвилині, скориставшись помилкою захисту і голкіпера збірної Канади. Захисник віддав слабку передачу назад, Борян вийшов за межі штрафного майданчика і вибив прямо на ногу Зієшу, а той навісним ударом відразу ж спрямував м’яч у порожні ворота. На 23-й хвилині збірна Марокко закріпила свій успіх. Ен-Несірі з правого краю штрафного майданчика невідпорно пробив у ближній кут. Канада скоротила відставання на 40-й хвилині. Адекугбе прострілив з лівого флангу, м’яч влучив у ногу Агерду і влетів у лівий кут.

Після перерви збірна Марокко віддала ініціативу супернику і почала грати другим номером. Канада контролювала м’яч, але до небезпечних ударів діло не доходило. На 71-й хвилині м’яч після удару Гатчинсон від поперечини відлетів у газон, але повністю лінію не перетнув. Збірна Марокко виграла поєдинок і зайняла перше місце у групі.

  • Канада — Марокко 1:2 (Агерд, 40 (автогол) – Зієш, 4, Ен-Несірі, 23)

Канада: Мілан Борян – Самуель Адекубге (Ісмаель Коне, 61), Стівен Віторія, Камал Міллер, Алістер Джонстон, Кає Марк-Ентоні (Атіба Хатчінсон, 60), Девід Гойлетт (Девід Уотерспун, 76), Тайон Бушенен, Альфонсо Девіс, Кайл Ларін (Хонатан Девід, 60), Джонатан Осоріо (Річі Ларейя, 65).
Марокко: Яссін Буну – Ашраф Хакімі (Ях’я Джабране, 85), Нуссайр Мазрауї, Соф’ян Амрабат, Наїф Агер, Ромен Саїсс, Хакім Зієш (Абдерразак Хамдала, 76), Аззедін Унаї (Джавад Ель-Ямік, 77), Абдельхамід Сабірі (Селім Амаллаб, 65), Соф’ян Буфаль (Закарія Абухляль, 65), Юссеф Ен-Несірі.

Попередження: Хойлетт, 7, Осоріо, 26, Адекугбе, 45+2, Віторія, 84

Хорватія – Бельгія

Вже на першій хвилині у Перішича була нагода відзначитись, але гравець збірної Хорватії пробив повз ворота. Бельгійці відповіли двома моментами. На 11-й хвилині Карраско влучив у голкіпера, а на 13-й  хвилині Мертенс пробив над воротами. На 15-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота Бельгії, але після перегляду повтору своє рішення скасував, зафіксувавши офсайд. Після бурхливого початку гра дещо заспокоїлась. Команди по черзі тримали м’яч і проводили позиційні атаки, які особливої небезпеки воротам не несли.

На другий тайм у складі збірної Бельгії вийшов Лукаку, замінивши Мертенса. І вже на 49-й хвилині Лукаку своїм ударом перевірив реакцію голкіпера збірної Хорватії. Лівакович перевірку пройшов та забрав м’яч. Хорватія відразу відповіла своєю атакою. Ковачич пробив під поперечину – Куртуа відбив. Впорався голкіпер збірної Бельгії і з ударом все того ж Ковачича на 54-й хвилині. На 60-й хвилині Лукаку добивав м’яч у вільний кут воріт, але влучив у штангу.

Напруга зростала, адже збірну Бельгії нічия ніяк не влаштовувала. Хорватія не притискалась до своїх воріт і також намагалась здобути перемогу. На 87-й хвилині Гвардіол переривав простріл з правого флангу і ледь не зрізав м’яч у свої ворота. Через 4 хвилини Лукаку опинився один перед порожніми воротами, але невдало прийняв м’яч і момент втратив. Хорватія втримала необхідний результат і відчепила Бельгію від  плей-оф.

  • Хорватія — Бельгія 0:0

Хорватія: Лівакович – Соса, Гвардіол, Ловрен, Юранович – Ковачич (Маєр, 90+2), Брозович, Модрич – Перішич, Лівая (Петкович, 64), Крамарич (Пашалич, 64).
Бельгія: Куртуа – Вертонген, Альдервейрельд, Дендонкер (Тілеманс, 72) – Кастань, де Брюйне, Вітсель, Меньє (Е. Азар, 88) – Карраско (Доку, 72), Мертенс (Лукаку, 46), Троссар (Т. Азар, 58).

Попередження:  Дендонкер, 67

Турнірне становище

Збірна Бельгії залишилась за бортом Чемпіонату світу-2022. У плей-оф від групи F вийшли збірні Марокко та Хорватії.

Новини про - Хорватія не пустила Бельгію у плей-оф: результати матчів групи F Чемпіонату світу-2022

Коста-Рика – Німеччина

Німеччина почала агресивно і на перших хвилинах втратила три моменти. Втім вже на 10-й хвилині Гнабрі головою замкнув силову подачу Раума. Мусіала та Гнабрі продовжували тримати у напрузі воротаря та захист суперника. Гравцям збірної Коста-Рики мало що вдавалось в атаці. І тут ім. на допомогу прийшов Рюдігер, подарувавши м’яч  Фуллеру. Прийшлось Ноєру рятувати команду, демонструючи дива реакції.

На 58-й хвилині Коста-Рика зрівняла рахунок. Ноєр парирував удар Венегаса, але завадити Техеді зіграти на добиванні оборонці збірної Німеччини не змогли. Німці пішли виривати перемогу і у проміжок з 60-ї по 68-му хвилини тричі влучали у каркас воріт Коста-Рики. Захопившись атакою, Німеччина на 70-й хвилині пропустила ще раз. Венегас у падінні спрямував м’яч повз Ноєра. Втім вже через три хвилини Гаверц рахунок зрівняв. А на 85-й хвилині все той же Гаверц вивів збірну Німеччини вперед. Забила Німеччина і ще один м’яч . На 89-й хвилині Фюллькруг зробив рахунок 2:4.

  • Коста-Рика — Німеччина 2:4 (Техеда, 58 Венегас, 70 – Гнабрі, 10, Гаверц, 73, 85, Фюллькруг, 84).

Коста-Ріка: Навас, Дуарте, Вастон, Варгас, Фуллер (Беннетте, 74), Ов’єдо, Борхес, Техеда (Контрерас, 93), Агілера (Салас, 46), Кемпбелл, Венегас (Матаррітас, 74).
Німеччина: Ноєр, Зюле (Гінтер, 93), Рюдігер, Раум (Гьотце, 67), Кімміх, Гюндоган (Фюллькруг, 55), Горецка (Клостерман, 46), Мусіала, Гнабрі, Сане, Мюллер (Хаверц, 67).

Японія – Іспанія

Іспанія відкрила рахунок на 11-й хвилині. Мората ударом головою завершив подачу Аспілікуети з правого флангу. Іспанці контролювали хід поєдинку, тримали м’яч і не дозволяли Японії турбувати Сімона. Все змінилось на початку другого тайму. На 48-й хвилині Доан потужним ударом у лівий кут зрівняв рахунок. А через три хвилини збірна Японії вийшла вперед. Танака буквально заніс м’яч за лінію воріт. Знаючи стан справ у паралельному матчі, іспанці не особливо то і старались уникнути поразки. Друге місце у групі їх влаштовувало, бо в такому випалку у 1/8 фіналу суперником ставала збірна Марокко, а не Хорватія.

  • Японія — Іспанія 2:1 (Доан, 48, Танака, 51 – Мората, 11)

Японія: Гонда, Йосіда, Танігуті, Ітакура, Нагатомо (Мітома, 46), Моріта, Танака (Ендо, 87), Камада (Томіясу, 69), Кубо (Доан, 46), Іто, Маеда (Асано, 62).
Іспанія: Унаї Сімон, Аспілікуета (Карвахаль, 46), Родрі, Пау Торрес, Бальде (Альба, 68), Бускетс, Педрі, Гаві (Фаті, 68), Ольмо, Мората (Асенсіо, 57), Вільямс (Ферран Торрес, 57).

Попередження: Ітакура (39), Танігуті (44), Йосіда (45).

Турнірне становище

Збірна Японії посіла перше місце. Іспанія випередила Німеччину за рахунок кращої різниці забитих та пропущених м’ячів.

Новини про - Збірна Німеччини іде додому: результати матчів групи ЕЧемпіонату світу-2022

Анонс матчі 2-го грудня (п’ятнция):

  • Група H

17:00 Гана – Уругвай
17:00 Південна Корея Португалія

  • Група G

21:00 Сербія Швейцарія
21:00 Камерун – Бразилія

2 scaled

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegra

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено