Івано-Франківськ

У Польщі біля кабінету начальника поліції вибухнув “подарунок з України”

Вибух стався напередодні, проте міністерство виступило з офіційною заявою щодо цього лише сьогодні.

919836cb1cfbe5382316836476260ad2 scaled

У столиці Польщі Варшаві в суміжному з кабінетом начальника Головного управління нацполіції приміщенні стався вибух. Там здетонував “подарунок”, який польський начальник поліції отримав під час візиту до України, повідомляє ТСН, пише ПІК. 

Вибух у приміщення Головного управління нацполіції Польщі пролунав 14 грудня о 7:50. За попередніми даними, вибухнув подарунок, який польський очільник поліції отримав під час свого візиту до України, де зустрічався з керівником Нацполіції України та ДСНС. Командир польської поліції, генерал Ярослав Шимчик отримав легкі поранення.

“Внаслідок вибуху командир поліції отримав незначні тілесні ушкодження і з учорашнього дня перебуває в лікарні на обстеженні. Також легкі поранення отримав цивільний співробітник ГУ Нацполіції, які не потребували госпіталізації. Польська сторона звернулася до української з проханням надати відповідні пояснення. Справою від початку займаються прокуратура та відповідні служби”, – йдеться у повідомленні.

За даними видання Gazeta Wyborcza, несподівано вибухнув гранатомет, коли з ним працювали офіцери в кімнаті. У Польщі наголошують, що вибух пролунав у таємній кімнаті, до якої не всі співробітники поліції мали доступ.

Українські правоохоронці із кількох відомств з’ясовують обставини вибуху в Польщі “подарунка”, отриманого тамтешнім начальником поліції під час перебування в Україні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено