Івано-Франківськ

296 доба війни в Україні: авіація ЗСУ завдала 22 удари по ворожій техніці та самих окупантах

Розпочалася 296 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково вистоїмо!

296 доба війни в Україні: авіація ЗСУ завдала 22 удари по ворожій техніці та самих окупантах

Авіація ЗСУ протягом минулої доби, 15 грудня завдала 22 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Також наші захисники збили два БпЛА типу “Орлан-10”. Про це вранці, 16 грудня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 5 пунктів управління, 4 райони зосередження особового складу противника, 6 артилерійських позицій, 2 склади боєприпасів, а також склад пально-мастильних матеріалів.
  • За уточненою інформацією, 14 грудня, в районі Токмака Запорізької області, наші воїни знищили до 10 одиниць військової техніки різного типу. Близько 180 військовослужбовців ворога отримали поранення.
  • У Лазурному Херсонської області українські бійці знищили  до 30 окупантів. Крім того, відзначається робота російських мобільних крематоріїв у місті Токмак.
  • Протягом минулої доби противник завдав 23 авіаційних та 4 ракетних удари, 2 з яких – по цивільних об’єктах міста Харкова. Також ворог здійснив 78 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Зокрема, і по житлових кварталах, є загиблі серед цивільних людей.
  • За минулу добу підрозділи ЗСУ відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Григорівка, Виїмка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Озарянівка, Дружба, Олександропіль, Новобахмутівка, Невельське, Мар’їнка, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено