Івано-Франківськ

Відключення світла: у Прикарпаттяобленерго розповіли про особливості 4 черги

У 4 черги електроенергію вимикатимуть тільки вдень.

svitlo2 1 1

У “Прикарпаттяобленерго” розповіли про особливості 4.1 та 4.2 підчерг графіків відключень електроенергії. Про це інформує ПІК з посиланням на сайт обленерго. 

Як зазначають енергетики, 4 черга – перелік ліній та приєднань, які енергетики вимикають та вмикають вручну. Тобто, бригади енергетиків їздять до підстанцій, які потрібно вимкнути та увімкнути.

“Вночі це робити проблематично та небезпечно, тому 4 черга, маючи загальне навантаження в 30 МВт, застосовується в години пікового споживання. Четвертою чергою охоплено  77 підстанцій.  Час на доїзди, який, як правило, супроводжується корками, блокуванням під’їздів до підстанцій мешканцями,  впливають на вчасність увімкнення та вимкнення споживачів цих підчерг. Тому і можливі відхилення від графіків”, – йдеться у повідомленні.

4 чергу поділено на підчергу 4.1 та 4.2. Уже зараз підчерги доповнюються адресами, які були заживлені від ліній з критичною інфраструктурою.

Ці адреси теж будуть вимикатися вручну або енергетиками, або представниками балансоутримувача. Тому логістичні процеси також у постійному доопрацюванні, зазначають енергетики.

” Графік вимкнень для підчерг є сталим, оскільки здійснювати процес вимкнення/увімкнення у нічний час немає змоги. Графік між підчергами буде чергуватися щодня тільки по годинах”, -відзначили в “Прикарпаттяобленерго”,

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено