Івано-Франківськ

ЗСУ збили три російські ударні вертольоти Ка-52 та один Су-25 – Генштаб 

Триває триста тридцять п’ята доба російського широкомасштабного вторгнення.

IMG 20230124 184652 245 scaled

Протягом поточної доби підрозділами зенітно-ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України за 30 хвилин було знищено 3 російські ударні вертольоти Ка-52, які виконували завдання в районі населеного пункту Євгенівка Волноваського району Донецької області. Також, у районі Бахмута, українські захисники збили російський Су-25.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 25 січня, пише ПІК.

Ворог продовжує вести наступальні дії на Бахмутському напрямку, зазнаючи численних втрат. На Лиманському та Авдіївському напрямках вів безуспішні наступальні дії, усі атаки противника відбиті.

На Куп’янському, Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському напрямках російські окупанти ведуть оборону.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено.

Про головне зі зведення:

  • Протягом доби противник завдав 5 ракетних ударів по цивільних об’єктах міста Костянтинівка Донецької області та 13 авіаційних ударів. Також, здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Загроза російських авіаційних та ракетних ударів залишається по всій території Україні.
  • Противник не припиняє здійснювати обстріли населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Зокрема танкових, мінометних та артилерійських обстрілів.
  • На тимчасово окупованих територіях українського Криму російська федерація продовжує заходи прихованої мобілізації за рахунок місцевих мешканців – громадян України.

“Зокрема, у місті Севастополь з 20 січня 2023 року російським військовим комісаріатам визначено завдання поповнити втрати росії у так званій “спеціальній військовій операції” за рахунок місцевих цивільних осіб з підрозділів чорноморського флоту. Всім цивільним працівникам визначено заповнити форми де вказати відомості про військового звання в запасі та наявність водійського посвідчення”, – йдеться у повідомленні.

  • російські окупанти продовжують зазнавати колосальних втрат в боях Силами оборони України.

“Понад 450 поранених окупантів лікують в міській лікарні окупованого міста Дніпрорудне Запорізької області. Також переповнена пораненими російськими окупантами Василівська районна лікарня Запорізької області”, – інформує Генштаб.

  • Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, а також 3 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили 8 районів зосередження окупантів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено