Івано-Франківськ

Електронні одноразові сигарети: залиште тютюн у минулому

Бажаєте купити якісну одноразку з добрим смаком? Ласкаво просимо до інтернет-магазину Vandal Vape. Ми завжди до ваших послуг.

1 16

Електронні одноразові pod системи – найпростіші у використанні вейп-пристрої. Стильний та сучасний аналог звичних тютюнових виробів активується під час затягування. Коли ви вдихаєте, спрацьовує вбудований світлодіодний датчик, рідина нагрівається та піднімається ароматна пара. Жодних проблем, суцільне задоволення!

По суті одноразові сигарети схожі на pod-системи закритого типу. Всередину вбудований картридж, наповнений рідиною із сольовим нікотином (дозування 50 мг), об’єм від 0,7 до 1,5 мл. Акумулятор розрахований на певну кількість затягувань. Зазвичай його ємність невелика. Після розрядки в картриджі залишиться трохи рідини, а значить упіймати дим ви не встигнете.

Гаджети симпатичні та компактні. За розміром близькі до звичайної запальнички, тому легко поміщаються в кишеню, займають мінімум місця у сумочці чи бардачку машини. А головне, у них немає тютюну, шкода для здоров’я менш відчутна. Виходить, ваша звичка не така вже й шкідлива.

Як правильно користуватися одноразовими електронними сигаретами

Принцип надзвичайно простий: виймаєте з пачки, зриваєте наклейки та захисні заглушки, із задоволенням вейпите. Коли затягуєтесь, активується нагрівальний елемент, рідина випаровується. Конструкція не передбачає повторну заправку чи зарядку приладу. Користуватися електронними одноразовими сигаретами дуже просто.

Використані пристрої в жодному разі не можна викидати у загальне сміття. Літій-іонні батареї вимагають правильної утилізації, інакше забруднюють грунт, ґрунтові води, шкодять екосистемам. Після використання сигарети потрібно здати до пункту переробки, звідти їх передадуть на утилізацію.

2 15

Плюси та мінуси одноразових електронних сигарет

У вас є сумніви, чи варто вибрати товар із цього розділу? Порівнюємо їх переваги та недоліки.

Представлені пристрої хороші тим, що:

  • прості в експлуатації;
  • імітують класичні сигарети, це хороша альтернатива;
  • сольовий нікотин не вимагає обслуговування — ніяких перезаряджень або перезаправок;
  • компактні;
  • у короткостроковій перспективі дозволяють заощаджувати.

Погодьтеся, цього достатньо, щоб спробувати!

4 8

Проте, їхнє куріння супроводжується деякими труднощами:

  • налаштувати виріб під себе не вийде;
  • час експлуатації обмежений;
  • потужність нижча, ніж у багаторазових систем;
  • не вигідні у довгостроковій перспективі.

Одноразові електронки — класний варіант для людей, які хочуть кинути палити та знайомляться з вейпингом. Залиште тютюн у минулому! Простота обслуговування, дешевизна у короткостроковій перспективі — ось головні аргументи, щоб купити одноразові сигарети. Вони ідеально підходять новачкам. Асортимент вейп шопа вражає, вам напевно щось сподобається.

Термін експлуатації пристрою

Зазвичай виробник вказує, на скільки затяжок розрахована певна сигарета. Якщо обсяг рідини в картриджі 0,7 мл, то за вмістом нікотину він дорівнює 20 класичним сигаретам. Клієнти запевняють, цього вистачає на добу.

Де придбати одноразові електронні сигарети за вигідними цінами

Бажаєте купити якісну одноразку з добрим смаком? Ласкаво просимо до інтернет-магазину Vandal Vape. Ми завжди до ваших послуг. Купити одноразові електронні сигарети в Україні саме тут — чудове рішення.

Асортименти широкий. У нашому каталозі легко знайти потрібний товар за розумною ціною, а при необхідності отримати консультацію.

Якщо вам складно визначитися, яку саме одноразку вибрати, який смак спробувати насамперед або є інші питання, наберіть будь-який із зазначених номерів. Менеджер із задоволенням надасть розгорнуту консультацію.

222

Надсилаємо посилки до будь-яких куточків України, де працює Нова Пошта. Цінуємо ваш і свій час, тому:

  • доставляємо по всій підконтрольній території країни, можна скористатися послугами кур’єра;
  • відправляємо в день замовлення – при надходженні заявки до 16:00 у будній день і до 14:00 у вихідні;
  • покупки на суму від 700 грн. доставляємо безкоштовно.

Крім того, раді бачити вас в офлайн-вейп шопах.

Нараховуємо кешбек з кожної покупки, гарантуємо ідеальне співвідношення ціна-якість. Vandal Vape — найкраща мережа Вейп Шопів в Україні. Переконайтеся самі, станьте нашим клієнтом!

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено