Івано-Франківськ

Смартфони Samsung з найпотужнішим акумулятором

Цей флагманський смартфон — осередок технічних можливостей, який захоплює своїм зовнішнім виглядом, а за ціною лише трохи поступається останнім версіям

Південнокорейський виробник техніки за час свого існування випускав моделі телефонів і на 6000, і на 7000 мАч, але зараз вони вже не актуальні, тому що інші їхні можливості морально застаріли. Сьогодні компанія Samsung зосередилась на розробленні потужних смартфонів із ємністю акумулятора 5000 мАч. Цього достатньо, щоб пристрій був автономним упродовж 2–3 днів за середньої інтенсивності використання. Далі ви дізнаєтесь, які сучасні моделі з потужною батареєю найбільш популярні.

Samsung Galaxy A32 02

Перше місце: Samsung Galaxy A32

Смартфон обладнаний швидким восьмиядерним процесором MediaTek Helio G80 і великим обсягом вбудованої пам’яті: 64 або 128 Гб. Ємність акумулятора складає 5000 мАч, чого вистачає на 93 години відтворення аудіо. На екрані Super Amoled з діагоналлю 6,4″ зображається 16 млн кольорів.

Окремо треба виділити можливості смартфона до фото- та відеознімання. Роздільна здатність основної камери складає 64+8+5+5 Мп, а фронтальної — 20 Мп. Покупці визначили такі головні переваги телефону: майже миттєве перемикання програм, швидка зарядка, автономність, привабливий дизайн.

Друге місце: Samsung Galaxy M13

Смартфон випустили у 2022 році, і він одразу здобув популярність завдяки доступній ціні та функціональності. У пристрій встановлено акумулятор на 5000 мАч. Соковитий екран розміром 6,6″ має дизайн Infinity-V. Головна камера обладнана трьома модулями. Роздільна здатність основного досягає 50 Мп. У смартфоні встановлений процесор Samsung Exynos 850, який забезпечує пристрою швидкість під час ігор, переглядання фільмів, роботи одразу декількох програм.

Samsung Galaxy M13 5G 1 1 1

Якщо ви шукаєте, де купити мобільний пристрій, звертайте увагу на спеціалізовані інтернет-магазини. Вони пропонують товар, який надійшов від офіційних представників виробника. В Eldorado.ua ви можете придбати найсучасніші смартфони за приємними цінами. У таких спеціалізованих точках продажу вам запропонують безкоштовну консультацію, допомогу у виборі пристрою, гарантійне обслуговування.

Третє місце: Samsung Galaxy S22 Ultra

Цей флагманський смартфон — осередок технічних можливостей, який захоплює своїм зовнішнім виглядом, а за ціною лише трохи поступається останнім версіям iPhone. Ємність акумулятора в ньому така ж сама, як і в описаних моделях — 5000 мАч, але заряджається він ще швидше. Особливо привертає увагу дисплей Dynamic AMOLED 2X на 6,8″. Він має дуже вузькі рамки, що робить його візуально ще більшим.

Максимальна роздільна здатність основної камери становить 108 Мп, а фронтальної — 40 Мп. Смартфон має оптичну стабілізацію, ширококутну камеру, телеоб’єктив, а також може записувати відео 8К. Модель водо- й пилозахисна, доволі важка (228 г). У Galaxy S22 Ultra вбудований потужний процесор Samsung Exynos 2200, який дає змогу швидко виконувати багато завдань одночасно.

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено