Івано-Франківськ

У Львові поліцейські затримали 19-річного хлопця, який побив та пограбував перехожого

Зловмисник забрав мобільний телефон та гроші, після чого втік.

330985276 1226520201289552 1490195333088992455 n scaled

11 лютого, близько 21.20, до поліції надійшло повідомлення від 40-річного львів’янина про те, що неподалік Привокзального ринку у Львові його побив та пограбував невідомий.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області, пише ПІК.

Як встановили правоохоронці, на вулиці Тобілевича до потерпілого підійшов невідомий, вдарив його по голові та пограбував.

“Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та вже невдовзі встановили особу причетного до пограбування 19-річного мешканця Закарпатської області, а також місце його перебування. Речові докази у нього вилучено”, – йдеться у повідомленні поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове  розслідування триває. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено