Івано-Франківськ

У Франківську відкрили пам’ятну дошку загиблому прокурору Любомиру Хамцю (ФОТО)

Анотаційну дошку встановили на фасаді прокуратури.

unnamed 10 scaled

Івано-Франківська обласна прокуратура увічнила пам’ять свого працівника Любомира Хамця, який загинув, захищаючи незалежність нашої держави. На фасаді прокуратури встановили пам’ятну дошку Герою, пише ПІК

 «Любомир наш – приклад любові,  добра та правдолюбства, тому він і обрав професію юриста. Його жертва не даремна. Він пішов на війну, щоб ми жили у вільній Україні. Вірю, що його втрата не даремна», – пригадує батько  військовослужбовця Микола Хамець.

1679064830442 scaled


«Україна була в душі Любомира. Він працював самовіддано і був чесною людиною, принциповим і справедливим. В кінці лютого Любомир прийшов  і сказав, що йде воювати… Світлі люди не вмирають, ми збережемо пам’ять про Героя і передамо наступним поколінням», –  зазначив заступник керівника обласної прокуратури Василь Стефанець.
1679064830497 scaled

Довідково:

Любомир Хамець народився 23 серпня 1977 року у місті Городенка. Він присвятив 21 рік роботі в органах прокуратури. У колективі його поважали за високий професіоналізм та відданість справі.

З початку збройної агресії прокурор став на захист України. З перших днів військової служби він воював на нульовій лінії фронту. Кілька разів був поранений та після оперативних втручань повертався на поле бою.

Під час виконання бойового завдання в місті Авдіївка Донецької області Любомир Хамець отримав важкі порання, від яких помер 15 грудня 2022 року.

У загиблого залишилися батьки, двоє синів і дружина. Розділяємо з ними невимовний біль та вшановуємо пам’ять захисника України.

 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено