Івано-Франківськ

На Львівщині відкрили центр реабілітації та протезування

Допомогу надаватимуть, як і військовим, так і цивільним.

1297bdd0efd992e8

Неподалік Львова відкрили центр протезування та реабілітації Superhumans Center. Це комплексний медзаклад, де протезуватимуть та реабілітуватимуть пацієнтів. У першу чергу тих, хто отримав травми внаслідок російської агресії. Це будуть як військові, так і цивільні, пише ПІК з посиланням на Суспільне.

14 квітня відкрили першу чергу цього центру – це протезувальна майстерня та частина реабілітаційного центру. Як повідомив Володимир Головацький заступник медичного директора Superhumans Center, коли центр запрацює повноцінно, там працюватимуть понад шістдесят медичних спеціалістів. Щорічно там планують приймати близько 3 тисяч пацієнтів.

8f390377bbae39e8 scaled

Територія комплексу облаштована повністю інклюзивно. Усі послуги у центрі будуть безкоштовними. Фінансують будівництво та існування центру за гроші благодійників. Також залучають амбасадорів проєкту з України та з-за кордону. Зокрема, амбасадором центру є перша леді України Олена Зеленська.

“Superhumans — це не просто клініка, не просто мережа клінік, це філософія і це правильно. Відновлення країни починається з відновлення кожної конкретної людини, військового або цивільного. Дитини або дорослого. І коли ми бачимо створення такого центру, ми бачимо створення місця сили”, — каже амбасадорка центру Олена Зеленська.

c97dda82fa3446c1 scaled

Зараз у центрі ще тривають будівельні роботи, восени планують завершити та повністю відкрити Superhumans Львів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено