Івано-Франківськ

Росіяни вночі атакували столицю ракетами та “шахедами”: що відомо на цей час

О 2:24 ночі по всій Україні оголосили повітряну тривогу, яка тривала до 4:03 ранку.

Росіяни вночі атакували столицю ракетами та "шахедами": що відомо на цей час

Під час нічної тривоги, 16 травня росіяни завдали удару по столиці України – Києву. Вибухи пролунали у Солом’янському, Дарницькому, Оболонському та Шевченківському районах. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко у Телеграм, пише ПІК.

“У Соломʼянському районі , попередньо внаслідок падіння уламків ракети, сталося загоряння кількох авто. Ушкоджена будівля площею 200 м кв., троє людей поранені. У Оболонському, де впали уламки, постраждалих немає. А в Шевченківському, на територію зоопарку, впали уламки ракети”, – написав він.

За його словами, у Дарницькому районі столиці, внаслідок падіння уламків ракети, пошкоджені два автомобілі. Інформація про постраждалих не надходила.

Кличко додав, що південніше Борисполя сили ППО збивали БПЛА.

До слова, близько 06:00 начальник КМВА Сергій Попко розповів, що ворог здійснив восьмий повітряний напад на Київ із початку травня. Цього разу знову була комплексна атака з різних напрямків одночасно, із застосуванням БПЛА, крилатих ракет і, ймовірно, ракет балістичного типу.

За попередніми даними, більшість ворожих об’єктів були виявлені та знищені у повітряному просторі Києва. Він також спростував інформацію Кличка про постраждалих, зазначивши, що поки таких даних не надходило.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено