Івано-Франківськ

Протягом доби відбулось 25 бойових зіткнень на чотирьох ділянках фронту, – Генштаб

Триває чотириста сорок восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни.

347628843 263151116222555 3546952187225753296 n scaled

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби відбулось 25 бойових зіткнень на зазначених ділянках фронту, в епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка, пише ПІК з посиланням на вечірнє зведення Генштабу.

Головне із зведення:

  • На Сіверському та Слобожанському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли багатьох населених пунктів.
  • На Куп’янському напрямку противник не припиняє спроб покращити тактичне положення. Цієї доби вів безуспішні наступальні дії в районах Масютівки та Новоселівськогт. Завдав авіаційного удару поблизу Першотравневого.
  • На Лиманському напрямку протягом доби ворог вів наступальні  дії в районі Невського Луганської області. З
  • На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Тривають важкі бої за Бахмут. До того ж, протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії у напрямку населеного пункту Іванівське.
  • На Авдіївському напрямку протягом доби ворог наступальних дій не проводив.
  • На Мар’їнському напрямку підрозділи сил оборони відбили численні атаки противника в районі міста Мар’їнка.
  • На Шахтарському напрямку протягом доби ворог наступальних дій не проводив.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії. Завдав авіаційного удару по населеному пункту Новопіль Донецької області та Малій Токмачці на Запоріжжі. Разом з тим, здійснив обстріли понад 20 населених пунктів.
  • Авіація Сил оборони за добу завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, з яких 5 – по зенітно-ракетних комплексах окупантів. Крім того, протягом цієї доби, наші захисники знищили 2 розвідувальних БпЛА типу “Орлан-10”.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 1 пункт управління, 6 районів зосередження живої сили, 2 склади боєприпасів, 2 склади пально-мастильних матеріалів, 1 артилерійський підрозділ на вогневій позиції, 2 засоби протиповітряної оборони та ще 2 важливі ворожих цілі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено