Івано-Франківськ

Проїхалися по Південному мосту: Павлік через свою дружину потрапив у скандал (ФОТО)

Катерина Реп'яхова похвалилася у Інстаграм, як зірковий чоловік катає її по Південному мосту в Києві, у час комендантської години.

Дружина Павліка виклала це у сторіс і назвала “задоволенням не для всіх”. Після хвилі хейту артист у Фейсбук розповів, де взяв спецперепустку, з якою їздить по закритих стратегічних об’єктах, пише ПІК.

Співак пояснив, що в нього є “перепустка на комендантську годину”, адже він часто повертається додому дуже пізно після благодійних виступів у підтримку ЗСУ. До того ж слова дружини в мережі перекрутили, бо під “романтичним подарунком не для всіх” вона мала на увазі не спецперепустку, а саму поїздку Південним мостом”.

image 13 scaled

У МВС України повідомили, що поліціянти під час моніторингу соціальних мереж виявили відео, на якому виконавець зі своєю дружиною їдуть по Південному мосту і вихваляються спеціальною перепусткою, що діє під час комендантської години.

“Документ у співака вилучили, а також нагадали йому та жінці про заборону фіксувати об’єкти стратегічного значення під час воєнного стану”, – йдеться у повідомленні.

Проїхалися по Південному мосту: Павлік через свою дружину потрапив у скандал (ФОТО)

До слова, влітку 2022-го року в Києві закрили для проїду Південний міст. Рух Південним мостом дозволено лише для спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитного вантажного транспорту, а також авто зі спеціальними перепустками.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено