Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 22-28 травня 2023 року

Близнюкам радять не конфліктувати, а Козерогам - проводити більше часу серед людей.

Ваш гороскоп на тиждень: 22-28 травня 2023 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку 22 – 28 травня 2023 року, пише ПІК з посиланням на ТСН.

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Марс у Леві зробить ваш розум гострим, ідеї – вдалими, а реакцію на зміни обставин – швидкою та точною. Але за цим знаком переміщається негативна кармічна точка – Чорний Місяць, тому важлива самоорганізація, варто виявляти обережність у рішеннях і вчинках, а також під час роботи з колюче-ріжучими інструментами. Загалом тиждень сприятливий, життєва енергія посилюється, настрій покращується, популярність зростає. Настав час визначити свою мету та твердо стояти на реальному ґрунті обома ногами.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 20 травня)

Ви відчуєте, що навколишній світ вас любить та відкриває нові можливості! Юпітер у Тельці робить ваше життя динамічним та насиченим подіями. Намагайтеся якнайбільше спілкуватися з людьми на різні теми, організовуйте заходи та дружні посиденьки, будьте чуйними та готовими вислухати, допомогти ближньому – це дозволить залучити у своє життя ще більше талану та везіння! Гарний час для того, щоб зайнятися своєю зовнішністю, відвідати салон краси.

БЛИЗНЯТА (21 травня – 21 червня)

Люди навколо можуть робити зауваження, оскільки ви зараз надміру вимогливі і навіть трохи нервозні. Головне, не конфліктуйте, спокійно приймайте та реагуйте на критику! Якщо ж вам важко з собою впоратися, обмежте зовнішні контакти, залиштеся перші 2 – 3 дні тижня вдома, витратьте сили на наведення ладу в домашніх справах. Ви уникнете багатьох неприємностей, якщо присвятите час собі, вдалий період для будь-яких б’юті-процедур, отримання нових знань, які обов’язково стануть у пригоді в найближчому майбутньому.

РАК (22 червня – 22 липня)

Зростає ваша популярність, представники протилежної статі обдаровують вас компліментами та подарунками. Однак, це може зіграти з вами злий жарт, якщо ви будете занадто відверті з малознайомими людьми, які абсолютно не заслуговують на вашу довіру. Під впливом сексуальних енергій, що розкріпачують, ви мимоволі можете наламати дров і згодом вирішувати ці проблеми. До кінця тижня ваша сила волі зміцнюється, з’являються сила та рішучість для боротьби з недоброзичливцями, додатково надаючи енергії для нових звершень.

ЛЕВ (23 липня – 23 серпня)

Початок тижня дуже напружений, але поступово ви звикаєте до нового ритму життя. Не ухвалюйте серйозних рішень у понеділок і вівторок, бо те, що відбувається навколо, змушує вас сумніватися в, здавалося б, очевидних речах. Поки що утримайтеся від нових починань – і ви збережете матеріальний добробут. Ліпше займіться спокійно рутинними справами і намагайтеся тримати емоції під контролем. Слушний час для зміни іміджу, стрижки та фарбування волосся, отримання консультацій із питань харчування та здоров’я.

ДІВА (24 серпня – 23 вересня)

Всі ваші найліпші якості виявляться з потрійною силою, а дипломатичні та ораторські здібності підкорять оточення. Ви дійсно зараз здатні змінювати світ на краще, переконувати та об’єднувати людей. Здобуття нових знань і пошук вирішення серйозного питання будуть даватися набагато легше, ніж зазвичай. Слушний час для пошуку роботи, розмовою з начальством про збільшення зарплати. Вам варто максимально ефективно скористатися всіма можливостями цього тижня.

ТЕРЕЗИ(24 вересня – 23 жовтня)

Обставини ще більше змушують вас ще сильніше ставити під сумнів свої дії та почуття. Щоб не перевтомитися від безглуздого самокопання, не перекачатися на емоційних гойдалках і не мучитися від мігрені, що розігралася, через перебільшення проблем, спробуйте провести тиждень без суєти і поспіху. Дозвольте подіям йти своєю чергою і розвиватися без вашої активної участі – і тоді цей період може минути без ексцесів. Слушний час для будь-яких дій, спрямованих на поліпшення зовнішнього вигляду.

СКОРПІОН (24 жовтня – 23 листопада)

Великий ризик витрачати вроджені сили таланту на імпульсивні та помилкові дії. У результаті може втратити свої можливості у фінансовій сфері. Активне енергетичне тло тижня будить у вас чуттєвість, що задрімала, і справжню пристрасть. Але тут вже вам вирішувати, перетворювати ці сильні емоції на творчість чи руйнування. Якщо вдасться утриматися від негативних емоцій, вгамувати тривожність, що клекотить, і не здійснювати різких стрибків, тиждень не принесе неприємних сюрпризів. Уникайте надмірності та відмовтеся від надмірностей.

СТРІЛЕЦЬ (24 листопада – 21 грудня)

Планетарні взаємодії протягом тижня додадуть у ваше життя нервової напруженості, а в деяких випадках, аж до істеричності та неконтрольованої нервозності. Емоції зашкалюватимуть, і вас може потягнути на кардинальні зміни, які, як вам може здатися, зміцнять ваш статус. Піддаватися цьому в жодному разі не можна! Єдиний спосіб не внести хаос найближчими днями – задовольнятися стабільністю, залишатися спокійними та відкинути мрії про найкраще життя на деякий час.

КОЗОРІГ (22 грудня – 20 січня)

У навколишньому просторі пануватиме повсюдне бажання розпочати чи зміцнити романтичні взаємини. Зізнання у коханні, запрошення на перше побачення, легкий флірт у соціальних мережах – все це наповнить тиждень радісними енергіями. Вечорами не чиніть опір бажанню переглянути улюблену мелодраму або погуляти парком з друзями, романтичним партнером, чоловіком. Якщо ви шукаєте свого ідеального партнера – вам усміхнеться успіх! Знайомтеся, подорожуйте, проводьте більше часу серед людей.

ВОДОЛІЙ (21 січня – 20 лютого)

Схильність все перебільшувати, необґрунтовані очікування шкодять у партнерстві та професійній сфері. Якщо вам не видно швидких результатів вашої роботи, намагайтеся не впадати в роздратування і нетерпіння! Ексцентричне благородство та марні витрати грошей праворуч і ліворуч зараз тільки на шкоду! Спокійно врегулюйте бюрократичні питання та всі справи, пов’язані з документами. Настав час відкинути піднесено-мрійливий настрій і зосередитися на земній меті та реальних життєвих діях.

РИБИ (21 лютого – 20 березня)

Підвищуються ваш оптимізм та динамічний настрій, тому ви не повинні пропустити сприятливі шанси цього періоду. Намагайтеся подолати у собі прагнення до розслабленого та комфортного проведення часу, уникайте безглуздих розмов – і тоді тиждень виявиться для вас дуже ефективним. Зараз ви особливо сприйнятливі до нової інформації, зіставляючи факти з приголомшливою швидкістю та логікою. Вас можуть осяяти ідеї, які буде нескладно втілити в життя і які суттєво поліпшать ваше становище у майбутньому.

  • Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено