Івано-Франківськ

Обласна рада хоче поділити земельну ділянку біля Надвірнянської школи-інтернату: мер обурений

Відділ землеустрою Івано-Франківської обласної ради подав проєкт для розподілу земельної ділянки прощею 6, 3 гектари.

Обласна рада хоче поділити земельну ділянку біля Надвірнянської школи-інтернату: мер обурений

Міський голова Надвірної Зіновій Андрійович обурений діями Івано-Франківської обласної ради, зокрема деяких політичних сил щодо Надвірнянської школи-інтернату. Про це він сказав у своєму відеозверненні у середу, 31 травня, пише ПІК.

“Раніше на сесії облради визначили цю будівлю аварійною і навіть готові були виділити кошти на виготовлення проектно- кошторисної документації, оцінки вартості самих робіт. Але частина депутатів не підтримали це рішення. А нещодавно Відділ землеустрою подав проєкт для розподілу земельної ділянки прощею 6,3 гектари”, – сказав Андрійович.

За його словами, Надвірнянська міська рада зацікавлена у передачі майнового комплексу площею, майже 6 тисяч квадратних метрів з земельною ділянкою 6, 3 гектари в комунальну власність громади з подальшим збереженням освітянського процесу.

Адже навчальні заклади, які там розміщені – це Надвірнянський ліцей №4 і гімназія №1, там перебувають 350 діток.

“Ця ділянка є недоторканою. Можливо у депутатів буде здоровий державницький глузд і вони не дадуть розподілити земельну ділянку, а по волі громади передадуть весь майновий комплекс. Ми здогадуємося для чого розподілити дві земельні ділянки, одну залишити за навчальним закладом, а іншу… Обласну раду не покидає думка, як не дати громаді земельну ділянку 6, 3 гектари“, – зазначив очільник громади.

Окрім того, він додав, що на час війни міська рада ввела мораторій на продаж земельних ділянок.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено