Івано-Франківськ

В Івано-Франківську на стадіоні “Рух” з’явиться Молодіжний центр

За задумом міського голови, Івано-Франківськ має стати Молодіжною столицею України.

3 2 scaled

В Івано-Франківську незабаром з’явиться молодіжний осередок, який стане місцем зустрічі та обміну інформації, а також організації різноманітних заходів.

За відповідний проєкт рішення проголосували сьогодні, 15 червня, депутати Івано-Франківської міської ради, розповідає ПІК.

Як зазначили ініціатори, ця платформа об’єднає студентських лідерів Франківській молоді буде де цікаво й з користю для власного розвитку проводити своє дозвілля  А також це дозволить долучити додаткові інвестиції в громаду.

«Маємо створювати можливість для молоді, щоб вона залишалась і громаді і активно розвивати її. Активно працюємо, щоб стати Молодіжною столицею України. Молодь безпосередньо братиме участь у прийнятті рішень. Першим з них уже стало вибір назви центру “РУХ”. А другим стане обрання керівника для нього. І це добре. Адже молодь – рушій прогресу», – наголосив на власній сторінці у соцмережі міський голова Руслан Марцінків.

Наразі готується приміщення на стадіоні «Рух», більш того, міжнародні партнери відгукнулися та допомагають фінансово в його облаштуванні.

Зазначається також, що до сьогодні Департамент молодіжної політики був змушений шукати в оренду приміщення для проведення заходів з великою кількістю осіб. І саме з вересня їх можна буде проводити у Центрі для молоді.

352518137 838998644463060 8622210588031579923 n scaled

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено