Івано-Франківськ

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: на Франківщині відбувся Всеукраїнський патріотичний забіг (ФОТО)

Зокрема, до акції доєдналися жителі Івано-Франківська, Тлумача, Калуша та Косова.

На Франківщині десятки дорослих та дітей долучилися до Всеукраїнського патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», пише ПІК. 

“Сьогодні дякую всім, хто долучився до забігу, волонтерам, військовим та особливо родинам загиблих, які попри біль втрати знайшли сили і можливість бути на цьому заході. Міцного здоров’я всім учасникам та якнайшвидшої перемоги нам усім”, – прокоментував забіг міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. 

У Тлумачі, в суботу 26 серпня вперше відбувся щорічний патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України!». Майже сотня учасників стартувала від міського озера та фінішувала біля пам’ятника Борцям за волю України та Алеї Героїв. Кожен з них був нагороджений пам’ятною медаллю.

У Калуші вшосте доєдналися до акції. Із вдячністю Героям за новий день, з молитвою за загиблими, з вірою у Перемогу понад 200 учасників пробігли дистанцію 2,675 км, повідомив мер Андрій Найда, який також взяв участь у забігу.

У Косові понад 200 учасників подолали дистанцію патріотичного забігу «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України». Під синьо-жовтими прапорами колона бігунів пробігла центральною вулицею Косова в знак пам’яті про тих, хто загинув за волю нашої держави.

Довідково: Всеукраїнський забіг «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України» започаткував у 2018 році батько загиблого Героя російсько-української війни, «кіборга» Олексія Дурмасенка Олег Дурмасенко спільно з Таїсією Братасюк та Дмитром Примаченком.
Кожного року тисячі українців беруть участь у забігу, щоб вшанувати пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, а також продемонструвати вдячність рідним полеглих Воїнів.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено